Godmorgon basketfans! Dags för min tredje säsongs första spel på 5spades. Vi drar till Spanien och kollar in mötet mellan Fuenlabrada och Gran Canaria. Förra säsongen slutade på 71,59 units + och totalt sen start är vi upp 205,59 units. Häng med!

Fuenlabrada

Att säga att Fuenlabrada går tungt är nästan smickrande. Fritt fall är snarare mer on point. 10 raka förluster inför denna match och endast 4 vinster på säsongens 19 inledande matcher. Man ligger sist i tabellen och något ljus i tunneln är svårt att se. Nu ska man möta ett Gran Canaria som man inte slagit de sju senaste gångerna man mötts och ännu en svår match att vänta alltså.

Gran Canaria

Strax under slutspelsplatserna hittar vi Gran Canaria. Ett lag som stundtals spelar riktigt bra basket även mot topplagen. Man har helt klart häng och det skiljer inte mycket från lagets 11e plats till 5e platsen. Det är bortaspelet som vacklar något där man har 3 vinster och 7 förluster. Perfekt läge att förbättra den statistiken då man skall möta ligans sämsta lag. Ett lag som man dessutom besegrat sju senaste mötena. Man kommer från en rejäl överkörning av Bilbao med 92-54 och bra go i laget. Harper verkar äntligen fått ordning på skyttet och blir en viktig pjäs i kvällens möte.

Speltips

Här kliver jag in med 7 units på Gran Canaria -2 poäng till fina 1,72. Fuenlabrada befinner sig i fritt fall och Gran Canaria kämpar för att nå slutspelsplats. Att man dessutom slagit Fuenlabrada i 7 raka möten bidrar till min övertygelse i liret. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar:

✅ Fuenlabrada har 10 raka förluster

✅ Gran Canaria har vunnit 7 senaste inbördes
✅ Harper börjar hitta formen

❌ Fuenlabrada kommer prova allt möjligt för att hitta en väg ur hålet dom befinner sig i.

Speltips: Gran Canaria -2 poäng
Odds: 1,72
Spelbolag: WilliamHill
Spelstopp: 20:30
Liga: Liga ACB Spanien
Insats: 7/10 units

Freebet upp till 1000kr på WilliamHill här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till