Dags för Champions League igen och mötet mellan Barcelona-Zagreb är mitt val för kvällen där Bet365 erbjuder mig 3 linor där jag öppnar plånboken! Häng med på tankarna där huvudspelet får 3 units och de 2 övriga får 2 respektive 1 unit. Det kan bli jackpot om min analys av matchen kickar in! Häng med på tankarna!

Barcelona

Det är helt otroligt vilken form Barcelona har hittat. Senaste matchen i ligan så gör man hela 50 mål mot stackars Valladolid! Ja, ni läste rätt. 50 mål! Dessförinnan har man lekstuga mot Puerto Sagunto då man vinner med 43-25. Svårighetsgraden höjs såklart när det kommer till Champions League men dagens motstånd ska vara en enkel resa för spanjorerna. Barcelona är i ledning i gruppen med full pott efter 3 omgångar och har en målskillnad på 107-80. Barcelona snittar alltså en så länge 35.66 gjorda mål/match efter följande prestationer. Nantes borta, 35-27, Celje hemma 42-28 och Motor borta 30-25. Luka Cindric, Dika Mem, Aleix Gomez, Fabregas, Blaz Janc är några av spelarna som är av absolut världsklass i Barcelona och värda att hålla ett extra öga på i denna fight. 5 senaste matcher följer.

Zagreb

Vladi Sola är ny tränare i Zagreb och i karriärens första match som tränare i CL ställs han mot tuffaste möjliga motstånd. Zagreb med noll poäng på 3 matcher kommer att ha noll poäng även efter denna omgång. Det som kan rädda Zagreb och ge dem en plats i slutspelet är att inbördes möten avgör om flera lag hamnar på samma poäng och inte målskillnad, därav kan de gå in i denna matchen relativt avslappnat och poängen behöver de ta mot bottenkollegorna i gruppen, exempelvis Celje som åkte på 42 mål i baken mot Barcelona. Zagreb spelar normalt sätt en handboll som är försvarsinriktad men att försöka göra det idag är mer eller mindre dödsdömt då Barcelona kommer att ha nyckeln att luckra upp försvaret. Vuglac, Mandic, Hrstic och Brozovic behöver spela på sin absolut högsta nivå för att kunna ha något att leverera i denna match. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Jag ser inte att Barcelona på något sätt kommer trycka på bromsen i den här matchen och ser en rejäl utklassningsseger framför mig. 3 units spelas på linan ö 36.5 till oddset 1.90. 2 units spelas på ö 38.5 och 1 unit på ö 40.5. Alla linor finns hos Bet365. Den sista linan är hög och jag rekommenderar ingen att spela mer än 1 unit på den. Argument följer.

✅ Barcelona har gjort 93 mål på de 2 senaste matcherna.

✅ Barca snittar 35.5 gjorda mål/match i CL på 3 matcher och mötet här mediokert motstånd.

✅ Världsklass på alla positioner i Barca.

✅ Zagreb släppte 37 mål borta mot Vezprem och Barca är ett starkare lag än Vezprem.

✅ Barca gjorde 42 mål hemma mot Celje som är ett jämförbart lag med Zagreb.

❌ Väljer nya tränaren att fokusera enbart på försvar för Zagreb kommer mycket tid att spillas. Tempot behöver vara högt i matchen.

Speltips: Barcelona ö 36.5 ö 38.5 och ö 40.5

Odds: 1.90, 2.75 & 4.00

Insats: 3,2 och 1 unit

Spelbolag: Bet365

Liga: Champions League

Avkast: 14/10 klockan 20:45

Hämta upp till 1250:- i spelkrediter här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till