Vi bockade ✅ på Barcelona i premiären. Här gästar Torrelavega och mina tankar betalar 2 gånger hos Bet365.

Matchen

Barcelona hade lekstuga i premiären mot Granollers i en match som slutade 37-26 där världsstjärnorna i Barcelona gjorde mer eller mindre vad de ville framförallt i 1:a halvlek där de gick till vila med fina 23-12, spelsugna minst sagt. Vi ska då ha med oss att de mötte laget som blev 2:a i ligan förra säsongen och här ställs de mot ett bottenlag som ska stå helt utan chans när Barcelona drar upp på tempot.

Torrelavega gör en bra match i premiären mot Huesca men förlorade matchen med uddamålet. I dagens match handlar det om att hålla nere siffrorna för inte ens spelarna i laget kan tro på att de kan hota Barcelona.

Speltips

Jag ser inte varför Barca skulle dra ner på tempot här eller gå runt på folk då CL spelet är 8 dagar bort vilket inte är rimligt att vila spelare till. Högre lina denna gången men 3 units på Barcelona ö 19.5 1:a halvlek till oddset 2 spelas hos Bet365 med 3 units.

✅ Barcelona gjorde 23 mål i första i förra matchen, detta mot förra säsongens ligatvåa.

✅ Torrelavega är ett lag i den nedre regionen även i år.

✅ Det skiljer mil på trupperna.

✅ När Barca drar upp tempot är de världens bästa handbollslag.

❌ Linan är hög och det finns inget utrymme för slarv för att den ska hitta hem.

Speltips: Barcelona ö 19.5 mål 1:a halvlek.

Odds: 2

Insats: 3 units

Liga: Liga Asobal

Avkast: 6/9 klockan 20:05

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till