Final Four i CL för säsongen 19/20 ska avgöras och i matchen Barcelona-PSG läggs 2 spel.

Spel 1: Barcelona -1.5, högst odds 1.60 hos Fastbet. 8 units spelas.

Spel 2: Barcelona först till 15 mål första halvlek, högst odds 1.71 hos Fastbet. 5 units spelas.

Barcelona

Mäktiga Barcelona har vi hanterat flertalet gånger under den här säsongen och det är få gånger de har svikit oss. Barca går som tåget i ligan där de är helt ohotade om ligatiteln. I Champions League gäller samma sak, full pott i gruppspelet och för tillfället så är det ytterst få lag som kan mäta sig med Barca! Laget öser in mål och värvningen av Blaz Janc inför den här säsongen kan vara det som gör att de vinner Final Four här! Barcelona består av världsklasspelare på alla positioner. I mål har vi Vargas och Møller, Dika Mem, Dolenec, Cindric, Fabregas, Gomez och Palmarsson är några av stjärnorna i laget. Islänningen Palmarssons medverkan är osäker men om han kommer till spel så gör han sitt nionde framträdande i Final Four! 7 spelare i Barcas trupp har varit med och vunnit CL tidigare. Fem senaste matcher följer.

PSG

PSG är utan snack ett världslag och har precis som Barcelona världsstjärnor på alla positioner i laget! Vad sägs om Mikkel Hansen, Keita, Kristopans och Karabatics x2? Att Nikola Karabatic saknas på grund av skada är en stor avgörande faktor till mina valda spel idag. PSG:s spel har i år hackat något i Europaspelet och förlust mot Brest, Kielce och mot Flensburg hemma är missräkningar i arbetet. Spelet flyter inte alls på samma sätt som det gjort tidigare säsonger och tappet av Sander Sagosen till Kiel har visat sig sätta större spår än vad man hoppades på. Kristopans som kom in till den här säsongen är en bjässe men har svårt att hänga med när tempot i matcherna är riktigt högt vilket det lär bli här. Fem senaste matcher följer.

Head 2 Head

Barca vann båda matcherna i gruppspelet förra säsongen.

Speltips

Jag ser inte att PSG ska kunna vinna den här matchen och väljer Barcelona -1.5 med 8 units som spel 1 till oddset 1.60. Spel 2 baseras på hur Barca alltid gasar och kör från start och då jag ser det som 40-60 att PSG ens når 15 mål i första halvlek så får Barca först till 15 mål i första halvlek till oddset 1.71 5 units. Högst odds hos Fastbet. Argument följer.

✅ Barcelona är världens bästa klubblag för tillfället.

✅ Skadan på Karabatic för PSG är ett stort avbräck.

✅ Barca har mer rutin i truppen från den här typen av matcher.

✅ PSG:s spel har hackat i Europa i år.

✅ Barca vann båda mötena förra säsongen.

✅ Barcelona gasar för fullt från start och lär göra det här också.

❌ Gerrard i PSG:s mål är en riktigt vass keeper.

Speltips: Barcelona -1.5 och Barcelona först till 15 mål första halvlek.

Odds: 1.60 och 1.71

Insats: 8 och 5 units

Liga: Champions League

Avkast: 28/12 klockan 18:00

Högst odds: Fastbet

Rygga spelen hos Fastbet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till