FINAL! Barcelona-Kielce i CL final och oj vad man sett fram mot detta mötet! 4 units spelas i matchen!

Barcelona

Barcelona tar sig till final genom en solid insats mot Kiel där Gomez var tungan på vågen! Gomez gör en fantastisk match och slutar på 12 mål i matchen som slutade 34-30. Barcelona ska här försvara sin titel och med en storspelande Vargas i mål och en spelsugen Gomez tillsammans med Dika Mem, Janc, Zein mfl så har vi ett lag som precis som vanligt kommer löpa och ställa om spelet blixtsnabbt.

Kielce

Kielce besegrade Vezprem med 37-35 och polackerna har en tuff match från gårdagen i benen. Mötet med Vezprem var fysisk och tight och vi bör få se det på Kielces spelare i andra halvlek här. Kielce har besegrat Barcelona 2 gånger den här säsongen, det är faktiskt det enda laget som har slagit Barca i 2 matcher i år. Barcas keeper pratar om det i intervju inför matchen och hävdar bestämt att Barcelona är ett bra mycket bättre lag nu än vad de var i november vilket jag bara kan hålla med om och de bör visa det här!

Speltips

Jag håller Barca som det starkare laget här truppmässigt och spelet blir Barcelona -1.5 mål till oddset 1.88 hos Betsson. 4 units blir insatsen.

✅ Kielce hade en tuffare semifinal igår än vad Barcelona hade.

✅ Gomez var på magiskt spelhumör igår!

✅ Wolff i Kielces mål är vass men Vargas är snäppet bättre!

✅ Barcelona har fler alternativ till avslut från alla positioner än vad Kielce har.

✅ Barca har revansch att kräva efter 2 förluster mot Kielce under säsongen.

❌ Kielce har som sagt vunnit mot Barca 2 gånger den här säsongen. Kan de läsa dem ytterligare en gång?

Speltips: Barcelona -1.5

Odds: 1.88

Insats: 4 units

Liga: CL

Avkast: 19/6 klockan 18:00

Högst odds: Betsson

Bonus: 100:-

Rygga spelet här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till