Barcelona-Huesca och Barca med 1 match i benen från CL mötet mot Szeged här är en av anledningarna till att jag spelar 1.72 hos Bet365. Häng med på tankarna!

Barcelona

Världens bästa klubblag för tillfället! Det har jag skrivit många gånger och än så har det inte förändrats. Ligaspelet är precis som vanligt, överlägset. I CL premiären mot Szeged såg de lite tröga ut från start men kom in i matchen och vann till slut med 35-28. När Barca drar upp tempot är det inte många lag som hänger med! Världsklass på varenda position! Fem senaste matcher följer.

Huesca

Huesca har startat säsongen med 1 seger och 1 förlust och har inget att hota om poäng här. Barca vinner detta inget snack. Huesca som blev 9:a förra säsongen blir med största sannolikhet ett mittenlag även i år. Truppen håller inte kvalite för att slåss där uppe men vi ska nämna Pinto, Arnau och Almeida här! Fem senaste matcher följer.

Speltips

Som sagt, Huesca kommer inte att hota om poäng här men ht linan på dem är i min bok för låg. Huesca ö 11.5 mål 1:a halvlek spelas med 3 units till oddset 1.72 hos Bet365.

✅ Barca har CL match i benen.

✅ Huesca har gjort minst 12 i 1:a halvlek mot Barca i 4 av de 5 senaste mötena.

✅ Barca har släppt in minst 12 i 1:a halvlek i alla tävlingsmatcher den här säsongen.

✅ Barcas snabba omställningsspel drabbar inte sällan deras defensiv.

❌ Vargas i Barcas mål!

Speltips: Huesca ö 11.5 mål 1:a halvlek

Odds: 1.72

Insats: 3 units

Liga: Liga Asobal

Avkast: 16/9 klockan 20:05

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till