Woop woop! Äntligen handboll igen och här som många gånger förra säsongen hanterar vi Barcelona! Häng med när giganterna tar sig an Granollers hemma!

Barcelona

Utan tvekan världens bästa klubblag. En handboll där speed är melodin och nu har man förstärkt speeden ytterligare genom att värva Hampus Wanne från Bundesliga. Barcelona kommer som vanligt vinna ligan och övriga lag kommer fightas om andraplatsen. Är Barca då mätta? Tveksamt om man ser på resultatet i supercupen, en match Barcelona vann med 44-30! Motståndet? Granollers! Flashscore och andra sidor har inte den matchen i Head 2 Head av någon anledning men 44 gjorda mål mot Granollers är inte bra, det är brutalt! Wanne gjorde 3! Ytterligare en svensk har värvats, Carlsbogård har plockats in och många blev förvånade över den värvningen och även jag. Laget har världsstjärnor på alla positioner, Dika Mem, Blaz Janc, Gomez, Fabregas, Cindric och i mål Vargas!

Granollers

Granollers är inte på något sätt ett dåligt handbollslag men kommer inte kunna sätta något emot mot ett ordentligt suget Barca. Granollers blev förra säsongen 2:a i ligan och kommer vara med där uppe även i år. Martinez, Yusuf, Salinas, Amigo, Franco och Gurri är spelare att spana in här och det krävs att dessa herrar levererar på sin maxpotential om Granollers ska skrälla här, det kommer inte att ske!

Speltips

Barcelona vinner detta. Inget snack! När lagen möttes i supercupen var det klasskillnad utan dess like och i halvtid var ställningen 20-13. Här erbjuds vi en ht lina på 17.5 hos Bet365 och 4 units spelas.

✅ Enorm klasskillnad på trupperna.

✅ Barcelona visade att de var sugna i supercupen.

✅ 20-13 i ht senast.

✅ När Barca drar upp tempot är det få lag som hänger med.

✅ 18 respektive 19 mål i ht blev facit när lagen möttes i ligan förra säsongen.

❌ Granollers enda chans är att dra ner på tempot vilket de kommer att försöka göra.

Speltips: Barcelona ö 17.5 mål 1:a halvlek

Odds: 1.80

Insats: 4 units

Liga: Liga Asobal

Avkast: 3/9 klockan 16:00

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Rygga spelet här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till