Lördagens andra speltips från min sida kommer från Bundesliga och det är den röda maskinen B.Munchen som tar emot de defensivt starka W.Bremen denna eftermiddag. Medan Bayern öser in mål och vinner och vinner så gör W.Bremen nästan samma sak. Båda lagen är extremt svårslagna men här ska det skilja minst 1 nivå i klass mellan lagen. Detta brukar visa sig när man tittar på lagens H2H där vi ser att Bayern ofta kör över Bremen.
Bayern har alla offensiva tillgängliga och här tror jag man dominerar fullständigt och trycker tillbaka Bremen från start.
Spelet: B.Munchen Asian -1 halvtid. Odds 1.73 hos Fastbet och spelet får 8/10 U.

B.Munchen:

7st omgångar är spelade i ligaspelet och självklart hittar vi Bayern överst i tabellen, som vanligt !
Man står på raden 6-0-1 och har målskillnaden 27-11 vilket är fruktansvärt imponerande. Man snittar alltså ca 4 mål framåt och då har man ändå spelat några av de tuffa matcherna som borta mot Dortmund (2-3 seger med 2 bortdömda mål) och 5-0 hemma mot Frankfurt.
Visst har man ett tufft spelschema med CL i 4 dagar efter denna match och flera spelare har varit med i landslagsspelet i veckan.
Men denna maskin tar sällan matcher för givet och brukar allt som oftast starta med bästa laget och försöka avgöra dom tidigt.
Alla offensiva stora namn som Lewandowski, Gnabry, Muller och Coman finns tillgängliga och visst ska Bayern föra denna match från start till mål !

W.Bremen:

Efter sina 7st matcher ligger man på en 9e plats med raden 2-4-1 och målskillnaden 9-9. Ja Bremen är ett väldigt svårbesegrat lag med starkt försvarsspel och tittar vi långt tillbaka så har man bara förlorat 1/12 senaste bortamatcherna i alla sammanhang.
Medan Bayern har vilat (förutom landslagsspelarna) så har Bremen spelat någon plojmatch på 2x35min mot ett div 2 lag och förlorade med 2-4 på hemmaplan. Inget att överanalysera men självklart är det skillnad på motståndet i ligan hittills och att spela borta mot Bayern på Allianz Arena.
På denna arena har Bremen förlorat 9 raka ligamatcher och förra säsongens möte slutade med hela 6-1 på resultattavlan, 14-2 skott på mål och 73-27% i bollinnehav.

Lagens form sista matcherna:

Observera att Bayern spelat 4 raka bortamatcher och får nu äntligen spela på hemmaarenan igen.
Även kommande CL match är på hemmaplan så man slipper restid och planering inför nästa match som är 4 dagar bort.

Inbördes möten:

För och Nackdelar:
✅ Bayern är minst 1 klass bättre än samtliga lag i Bundesliga.
✅ Bayern har vunnit 17/18 senaste hemmamatcherna på Allianz Arena.
✅ Bremen har förlorat 9 raka ligamatcher på denna arena och trivs inte alls här.
✅ Förra mötet här slutade 6-1 till Bayern.
✅ W.Bremen saknar 2 backar och 2 anfallare till matchen.
✅ Bayern har CLspel 4 dagar efteråt och vill säkert avgöra matchen tidigt för att byta ut några spelare efter 60 min.
❌ Ja CL matchen hemma mot Salzburg kan såklart ligga i bakhuvudet även om det på förhand ska vara en lätt seger.
Startar Bayern med bästa laget kan det bli stora siffror igen och total dominans på planen. Men kommer tränare Hans Flick rotera något ?
Återstår att se !

Spel: Bayern Asian -1 hl
Odds: 1.73x
Bolag: Fastbet
Insats: 8/10 U
Spelstopp: Lördag 15:30
Liga: Bundesliga
Utgångstips: 2-0 hl, men väljer -1 Asian som liten gardering.

Rygga spelet genom att klicka här !

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till