Onsdagens speltips kommer från Europa League finalen och det är Italienska Atalanta som möter Tyska Leverkusen denna kväll.
Det brukar oftast vara en klar favorit i dessa finaler men här tycker jag det är svårt att sia vinnare även om spelbolagen håller det obesegrade Leverkusen som favoriter när det ska avgöras på Aviva Stadium i Dublin.
Båda lagen kommer med riktigt bra form till denna final, Atalanta har vunnit 7/10 senaste matcherna och gjort minst 1 mål offensivt i 16/19 senaste matcherna man spelat oavsett arena.
De 2st senaste förlusterna va i cupfinalen mot Juventus där Atalanta bombade skott men hade förvånansvärt svårt att pricka målet trots spelmässigt övertag. 0-1 där svider såklart (med ett stolpskott) och ger bra tändvätska till denna match. Andra förlusten var mot Liverpool (0-1) just här i EL men då Atalanta vann med 3-0 på bortaplan fanns det ingen anledning att jaga seger utan bara bevaka resultatet.
Leverkusen är helt obesegrade denna säsong i alla sammanhang och ska hyllas därefter. Men samtidigt glömmer många bort att sviten va nära att dö flera ggr om och man lyckades hålla den i liv med maxflyt när man i närtid kvitterat matcher i minut 97, 96, 97, 89. Och detta var i 4/8 senaste matcherna bara.
All respekt för kämplarglöden, men det säger också att man flera ggr varit i brygga och kan mkt väl hamna i samma situation igen.
Leverkusen spelar en otroligt offensiv och rolig fotboll att titta på, det bjuder även in till kontringar för motståndarna och således blir det målrika matcher när denna tyska maskin spelar matcher.
Nu är det final och det kan ibland vara lite stel inledning i första halvlek innan matchen tar fart, men med dessa vassa offensiver på planen så tycker jag det är orimligt högt odds på BLGM spelet som just nu hittas till 1.82x på Nordicbet !

För och Nackdelar:
✅ Atalanta har målskillnad 18-7 sista 10 matcherna.
✅ Leverkusen har målskillnad 27-8 sista 10 matcherna.
✅ Detta är 2st lag som prioriterar anfallsfotboll och skapar massor av målchanser.
✅ Sista stormatchen för lagen denna säsong och bara full fart framåt som gäller.
✅ I 4/8 senaste matcherna har Leverkusen legat under och räddat oavgjort i minuterna 89, 96, 97 och 97.
❌ Det är ofta finaler börjar lite avvaktande i första halvlek innan den öppnar sig i andra. Vi får hoppas på ett mål inom första 30 min !

Spel: BLGM
Odds: 1.82x
Insats: 8/10 U
Spelstopp: Onsdag 21.00
Liga: Europa League finalen
Bonus: 100 kr gratisspel
Bolag: Nordicbet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till