Lördagens speltips kommer från lunchmatchen i England. Det är Aston Villa som tar emot Arsenal, två stycken lag med helt olika situationer när de går in i denna match. Aston Villa ligger mitt i ingenmansland och kan spela avslappnat utan att känna stress underifrån och har hela 11p upp till Europaplatserna.
Ska man ha minsta möjlighet att haka på där så måste man gå för segern idag vilket isf skapar ytor och bra förutsättningar för en målrik match.
Arsenal som toppat ligan nästa hela säsongen tappade den platsen nyligen när man förlorade årets första hemmamatch och dessvärre va det mot Man City som då gick om i tabellen. Dock har Arsenal en match mindre spelad och detta blir en jätteviktig match för Arsenal att vinna.
Arsenal kommer med väldigt svag form för dagen och har inte vunnit på 4st raka matcher i alla sammanhang. (3/4 är förluster)
Nu är det visserligen ett lättare motstånd de möter men på hemmaplan ska Aston Villa inte underskattas. Man har denna säsong bara blivit nollade i 2/11 hemmamatcher !
Pressen ligger helt klart på Arsenal här som måste framåt och det kan passa Aston Villa perfekt.

För och Nackdelar:
✅ Aston Villa har gjort minst 1 mål i 9/11 hemmamatcher denna säsong.
✅ All press är på Arsenal för nu har City gått om i ligan.
✅ Arsenal har en svag form resultatmässigt med 3/4 förluster på slutet.
✅ Arsenal saknar åter igen Partey och vi såg sist hur viktig han är på mittfältet.
✅ Förra mötet vann Arsenal med 2-1 hemma, jämnare match spelmässigt nu att vänta.
❌ Otroligt viktig match att vinna så Arteta kan försöka sätta defensiven i första hand och således blir det ganska låst matchbild i första halvlek.

Spel: BLGM
Odds: 1.94x
Insats: 8/10 U
Spelstopp: Lördag 13:30
Liga: Premier League
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Klicka här för att komma till övriga bonusar med svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till