Lördagen blev trevlig då 2/2 speltips hittade hem och nu hoppas jag den gröna vägen ska fortsätta när när Arsenal drabbar samman med Man United i en riktigt viktig match.
Arsenal toppar som bekant ligan med 8p ner till Man City just nu, en seger här mot ett topp 4 lag vore enormt starkt och viktigt för fortsatta toppstriden.
Till start kommer Arsenal med dunderform då man endast förlorat 1/18 ligamatcher och på senare tid vunnit 10/12 senaste ligamatcherna.
Faktum är att enda förlusten denna säsong är mot just United när det blev 3-1 på Old Trafford.
United har även dom en kanonform även om man tappade segern sist på stopptid mot Crystal P efter en MAGISKT vacker frispark som gick in via ribban.
United kom med 7st raka segrar innan den oavgjorda och Rashford hade nätat i samtliga vinster.
Självklart kommer detta bli ett laddat möte där det troligen smäller ordentligt på mittfältet. Jag tänkte först skicka in degen på att Fred skulle dra på sig minst 2st frisparkar till 1.90x men väljer istället att gå på Arsenals unga lagkapten Ödegard.
Killen har vuxit in i kostymen bra och troligen varit en av hela Premier Leagues 3 bästa spelare denna säsong. Han öser in poäng från sin mittfältsroll och dominerar mitten som ingen annan denna säsong.
Men trots sina succéartade resultat offensivt så hamnar han ganska ofta snett ute i försvarsjobbet och springer ner sina motståndare med jämna mellanrum. Mitt spel blir Ödegaard ö0.5 fouls EMOT sig till fina 1.81x i detta laddade möte.

För och Nackdelar:
✅ Oavsett vem som leder matchen kommer den hårdaste kampen utspelas på mittfältet.
✅ Efter denna succéartade säsong av Ödegaard kommer de markera honom hårt och försöka få han ur balans mentalt.
✅ Ödegaard har sista ligamatcherna fått antal fouls emot sig: 2, 1, 0, 2, 2, 2.
✅ Han är trots allt en väldigt ung lagkapten på endast 24 år och i stora matcher är det lätt att bli övertaggad/övertänd.
❌ Det enda jag egentligen ser ska hindra detta spel är om domaren lägger ribban väldigt högt eller om Ödegaard blir skadad tidigt och byts ut.

Spel: Ödegaard orsakar ö0.5 fouls.
Odds: 1.81x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Söndag 17.30
Liga: Premier League
Bonus: 100 kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Klicka här för att komma till övriga bolag med svensk licens och bonus.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till