Onsdagens speltips kommer från Premier League och det är tabell 1an Arsenal som tar emot bottenlaget Everton denna kvällsmatch.
Medans Arsenal slåss om ligatiteln för första gången på många år så slåss Everton om sin överlevnad i Premier League då de ligger just nu på nedflyttningsplats.
Arsenal kommer till start med 2st raka bortasegrar efter att man hamnat i en resultatmässig svacka där man tappade mycket poäng i toppstriden. Dock har spelet sett bra ut och mot Everton ska man vinna väldigt komfortabelt efter 90 min.
Everton är svajiga i sina prestationer och har gjort en riktigt svag säsong och sista tidens två segrar är en klen tröst i mörkret. Otroligt tung förlust senast mot Villa med 0-2 trots att siffrorna gör matchen rättvis.
Nu är jag övertygad om att Arsenal fortsätter dominera bollinnehavet och tar ledningen i matchen. Sedan får Everton ligga på för en kvittering och börja chansa mera och mera ju längre matchen lider.
Segeroddsen på Arsenal är pinsamt låga och med snabba kantspelare i Everton så tycker jag oddset för 3st Evertonhörnor lockar när jag tror de får jaga hela matchen.

För och Nackdelar:
✅ Arsenal tar ofta ledningen i sina matcher och motståndaren tvingas jaga kvittering.
✅ Everton har i senaste matcherna skapat 5, 6, 3, 7, 9, 6, 5 hörnor offensivt.
✅ I förra mötet (för 25 dagar sedan) tog Everton ledningen men skapade 7st hörnor mot Arsenal ändå.
❌ Arsenal har haft otroligt försvarsspel sista tiden på kanterna och bara släppt ut 4st hörnor totalt på sista 3 matcherna.

Spelet: Everton ö2.5 hörnor
Odds: 1.68x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Onsdag 20.45
Liga: Premier League
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Klicka här för att komma till övriga bonusar och spelbolag med svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till