Lördagens speltips kommer från FA-cupens final och det är även ett derby mellan Arsenal och Chelsea som avgör detta.
Jag hejar på Arsenal men anser Chelsea vara små favoriter till att vinna denna matchen, men grundtanken om att denna match kommer bli målrik är jag övertygad om. Det är så mycket offensiva och tekniska kvalitéer i dessa lag att jag väljer att syna mitt favoritspel.
SPEL: BLGM till 1.75 finns på Bet365, spelet får 5 Units.

Arsenal:

Besvikelsen från årets ligaspel har fortfarande inte lagt sig. Det blev en 8e plats för “oss” och endast 3 poäng efter Tottenham som knep sista EL platsen.
Inför denna final får man ändå säga att Arsenal spelade upp sig markant efter Coronauppehållet och på dom 10 senaste matcherna har man raden 7-1-2 och man har bara blivit nollade i 1/10 matcher.
En vinst i denna match skulle innebär att Arsenal åter igen får ge sig ut på Europaäventyr som hela klubben längtat så efter och behöver ekonomiskt.
Räkna med att Auba, Lacazette och Pepe lär vara redo framåt, bakåt ser det desto dystrare ut….

Chelsea:

Det satt långt inne för Chelsea men i sista omgången säkrade man sin Champions League plats för nästa säsong när man besegrade Wolves med 2-0 efter ett väldigt vackert frisparksmål på stopptid i första halvlek.
Matchen innebär alltså att det “bara” finns ära och en pokal att hämta här, Europaäventyr blir det oavsett så det finns inga ekonomiska stressfaktorer inför denna match på Chelsea.
Offensivt har Giroud (gamla Arsenalspelaren) hittat toppformen med mål i 6 raka matcher som han fått starta. Kommer han och Pulisic fortsätta leka fotboll tillsammans med fina framgångar?

Lagens form sista 5 matcherna:

Inbördes möten:

För och nackdelar:
✅ Spelet har suttit i 6/7 senaste mötena mellan lagen.
✅ Arsenal är bara nollade i 1/10 senaste matcherna.
✅ Arsenal är galet motiverade för en seger ger Europaspel.
✅ Londonderbyn brukar generera i målrika matcher med mycket målchanser.
✅ Arsenal och Chelsea är de 2 klubbarna som släppt in flest mål av “topp-8” klubbarna i England.
❌ Final är final, dessutom derby, mycket står på spel och likt i EuropaLeague finalen förra året när lagen möttes så kan det bli avvaktande spel första halvlek. Då stod det 0-0 halvtid, men visst nu explodera den i andra halvlek och slutade med 5 mål och löste BLGM ändå.

Speltips: BLGM
Odds: 1.75
Bolag: Bet365
Spelstopp: Lördag 18:30
Bonus: 1250 kr via denna länk
Liga: FA-Cupen final
Insats: 5 Units

Hämta bonusen på 1250 kr här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till