Sista matchen för året och vi tar oss till Kungsbacka där Alingsås gästar Aranäs.
Spel: Alingsås -1.5, högst odds 1.80 hos Unibet och jag spelar 5 units.

Aranäs

Aranäs är ett lag av modell låg kvalitet i Handbollsligan. Aranäs är jumbo i tabellen och det finns inte mycket som talar för att de ska kunna ta sig bort från nedflyttningsplats när vi summerar säsongen. Aranäs har 4 raka förluster med sig i bagaget inför den här fighten och trots att Aranäs stod för en dunderskräll senast de mötte Alingsås när de vann borta med 28-19 i en match där en av få spelare med kvalitet i Aranäs hade en riktigt bra kväll. Rasmus Thorbjörnsson gjorde hela 12 mål i den matchen och högersexan är riktigt vass och är 4:a i skytteligan men han är på tok för ensam för att hålla Aranäs på en högre nivå än vad de levererar. Fem senaste matcher följer.

Alingsås

Alingsås som är 6:a i tabellen och kommer med 2 raka förluster in i detta mötet. Ena förlusten var borta mot Kristianstad precis efter att Vranjes fått sparken från Kristianstad, inget konstigt med förlust där. Därefter åker man på en förlust hemma mot LUGI i en match där man ger bort segern genom att slarva i det offensiva spelet. Alingsås är ett av lagen som med största sannolikhet kommer att gå långt i slutspelet och spelare som Helander, Lang, Blomgren, Franzén mfl är spelare av hög kvalitet för ligan. Hagvall och Skagerling i mål är vassa keepers och Alingsås kommer med all sannolikhet att klättra uppåt i tabellen. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Revansch att kräva för Alingsås efter debaclet i hemmamötet. Spelet Alingsås -1.5 blir spelet till oddset 1.80 hos Unibet och 5 units spelas. Argument följer.

✅ Alingsås trupp är flera klasser starkare än Aranäs.

✅ Usel form hos Aranäs.

✅ Att Alingsås går på pumpen mot Aranäs 2 gånger på 1 säsong är mycket osannolikt.

✅ Trots förlusten senast så är det stor fördel Alingsås Head 2 Head med 4 segrar på 5 matcher där de har löst minst 2 målsseger i alla 4.

✅ Senast Alingsås var i Kungsbacka vann de med 26-15.

❌ Alingsås spel har hackat en del och strular offensiven till en början kan det gå troll i det.

Speltips: Alingsås -1.5

Odds: 1.80

Insats: 5 units

Liga: Handbollsligan

Avkast: 30/12 klockan 19:00

Högst odds: Unibet

100:- bonus hos Unibet hämtas här!
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till