Natten som var så löste T.Teravainen vårt spel så nu fick vi in fyra raka vinster, så i natt siktar jag efter femte raka men brakodds!!

I natt är det spel i Honda Center när Anaheim ska ta emot LA Kings klockan 03:00, hemma laget har ej haft någon vidare form de senaste fem matcherna som dom har lirat då dom har förlorat 4/5. Dessutom så har Anaheim släppt in 20st mål i de tre senaste matcherna vilket är bedrövligt, men det är inte direkt oväntat då dom är det lag som släpper in flest mål /match i hela NHL just nu.

Anaheim ligger näst längst ner i den Västra konferensen med 55 spelade matcher och då har man endast vunnit 17 av de matcherna, och målskillnaden är horribel då man gjort 138 mål framåt och släppt in 230st mål så det visar en differens på -92. Här förväntar jag mig inget annat än att Kings kommer att styra matchen redan från start, och förhoppningsvis göra en hel del mål. I de 5 senaste matcherna som lagen har mötts så har Kings gjort minst 4st mål i 4/5 och jag räknar som sagt med något liknande i från Kings i natt.

Bortalaget besitter än rätt fin form just nu då man har vunnit 3/5 senaste, det som är värt att notera är att dom nollade Penguins (6-0) och dom lyckades även göra 4st mål på Carolina som inte brukar släppa till så mycket bakåt, så offensiven och speltekniken finns hos Kings det är självfallet. LA Kings ligger på en stabil 5:e plats i den Västra konferensen med 30 vinster på 55 spelade matcher och målskillnaden där ligger på 184-185 så där har man -1 i differens, betydligt bättre än laget man möter nu i natt.

Återigen så kommer jag att prova på spelarmarknaden då jag tycker att det finns sånt bra spel värde i det lir jag kommer att testa, vilket är Adrian Kempe att göra minst 2st poäng inklusive förlängning som ger hela 3.90x pengarna vid vinst och det hittas hos Unibet.

För och nackdelar:
✅ A.Kempe har löst spelet i 4/5 senaste matcherna
✅ A.Kempe har gjort minst 2poäng på lag som Penguins, Carolina, & Florida och det är betydligt bättre lag än Anaheim
✅ Anaheim har släppt in 20st mål i de tre senaste matcherna
✅ Anaheim släpper in flest mål /match i hela NHL
✅ Anaheim tar nästan emot 40skott på mål /match
✅ A.Kempe har gjort 7st mål i sina tre senaste matcher
❌ Anaheim trollar och lyckas hålla tätt
❌ De andra kedjorna i Kings borde kunna göra mål på ett bedrövligt Anaheim

Spel: Adrian Kempe Över 1.5 poäng – inklusive förlängning.
Odds: 3.90x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Lördag 03:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: 
Unibet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till