Champions League och mötet Ålborg-Nantes. Här spelas 3 units på oddset 1.90 hos Bet365z

Ålborg

Ålborg är ett fantastiskt handbollslag med en fantastisk trupp. Mikkel Hansen, Palmarsson, Claar, Sandell mfl är världsklasspelare. I CL gruppen är Ålborg 4:a med 7 poäng inspelade på 6 fighter. I danska ligan är man som vanligt i toppen och slåss tillsammans med GOG. Vad vi ska ha med oss in här är att det har hackat en hel del i spelet i ligan det senaste trots att poängen har kommit in i 4 av de 5 senaste matcherna. Senast kom en förlust borta mot Kolding med 27-25. Det är en match Ålborg absolut inte ska förlora! Den offensiv Ålborg har skämt bort oss med är inte på plats för tillfället i ligan och det är vad som avgör att dagens spel läggs. Fem senaste matcher följer.

Nantes

Franska Nantes leder franska ligan efter 10 omgångar, målskillnaden är bättre än PSG och Montpeiller som har samma antal poäng. I CL gruppen är Nantes 3:a och har siktet inställt på kvartsfinalplatsen. Nantes är i fin form och kommer in här med 4 raka segrar i ligan. Truppen är stark med spelare som Maqueda, Briet och Rivera för att nämna några. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Handboll är en sport där form är otroligt viktigt på den här nivån. Ålborg har inte imponerat på mig och därav får linan Nantes +3.5 3 units till oddset 1.90 hos Bet365.

✅ Ålborgs spel har hackat i 4 omgångar i ligan.

✅ Fin form hos Nantes.

✅ När Ålborg inte får till sina snabba omställningar så är de inte det lag de varit de senaste åren.

❌ I grund och botten så är Ålborg ett bättre lag än Nantes.

Speltips: Nantes +3.5

Odds: 1.90

Insats: 3 units

Liga: Champions League

Avkast: 23/11 klockan 18:45

Högst odds: Bet365

Bonus: Upp till 1250:- i spelkrediter

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till