Champions League och Ålborg-Brest där jag spelar ett odds som är lägre än vad jag normalt sätt spelar men ser spelvärde med 5 units hos Betsson som har lagt sig på en Lina lägre än de flesta andra bolag. Häng med på tankarna!

Ålborg

Danska Ålborg är ett lag där speed är nyckelordet. Ett snabbt kontringsspel och tryck direkt vid avkast är en av Ålborgs absolut största styrkor. Ålborg har en offensiv av högsta klass i Europa och det tog dem hela vägen till final i CL förra året. I år har laget inlett CL spelet bra och är än så länge på en tredjeplats i gruppen. 4 poäng på 3 matcher och plumpen i protokollet kom borta mot Vardar. Ålborgs trupp kan utöver det snabba omställningsspelet erbjuda styrka i avsluten från både 6 och 8-9 m genom Møllgard Jensen och nyförvärvet från Barcelona Palmarsson har en löjligt stark slägga! Vi ska såklart inte glömma Lukas Sandell som i skrivande stund är på 4:e plats i skytteligan i CL med sina 19 gjorda mål. Fem senaste matcher följer.

Meshkov Brest

Brest från Vitryssland är det enda laget i CL som än så länge tagit 0 poäng den här säsongen. Det bör enligt all logik stå 0 i poängraden även efter den här fighten. Trots att Brest försöker spela en offensiv och frejdig handboll så håller inte truppen för det på den här nivån. Vailupau är en spelare som hade kunnat spela på en högre nivå än vad Brest erbjuder men han är för ensam i att hålla riktigt hög kvalitet. Fysiken är en styrka hos Brest och försvaret kan till och från bjuda på ordentlig brottning på linjen. Møllgard kommer att stångas en hel del där och Bartholds försök till genombrott kommer sannolikt innebära en del tilldömda straffar för Ålborg. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Brest trupp är såpass mycket svagare än Ålborgs och trots att danskarna var i Saudiarabien och spelade Super Globe förra veckan så ser jag inte att de ska vara slitna nog att missa linan Betsson erbjuder. 5 units till oddset 1.65 på linan Ålborg över 15.5 mål 1:a halvlek blir spelet. Argument följer.

✅ Stor klasskillnad på trupperna.

✅ Ålborgs kontringsspel är riktigt starkt.

✅ Ålborg är riktigt starka på hemmaplan.

✅ Brest har släppt in minst 16 mål i första halvlek i alla CL matcher den här säsongen.

✅ Ålborg har löst minst 16 baljor i första halvlek i alla CL matcher den här säsongen.

❌ Kan Super Globe sitta i benen för danskarna?

Speltips: Ålborg över 15.5 mål 1:a halvlek

Odds: 1.65

Insats: 5 units

Liga: Champions League

Avkast: 13/10 klockan 18:45

Bonus: 100:-

Högst odds: Betsson

Hugg bonusen här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till