Vi tar oss över sundet och tar oss an mötet melllan Ålborg och Lemvig där totalt 8 units åker in hos Betsson.

Ålborg

Ålborg har öppnat säsongen fint! 2 segrar och det offensiva spelet ser mycket fint ut. I premiären blir det målkalas när man slår Nordsjälland med 39-32. I match 2 vinner man borta med 33-28 mot Århus. Ett redan starkt Ålborg från förra säsongen har förstärkt den redan tunga truppen med ett av världens tyngsta namn i handbollsvärlden. Mikkel Hansen är tillbaka i danska ligan och wow vilke än värvning detta är! Mikkel gjorde 9 kassar senast och det här är det k nivå för honom där han mer eller mindre kan göra vad han vill så länge han har motivationen på plats. Truppen för övrigt är stark med spelare om Claar, Sandell, Juul, Møllgard, Nielsen mfl.

Lemvig

Lemvig har inlett säsongen med 2 förluster och det är inte läge att möta Ålborg borta. Tufft läge för Lemvig som på pappret borde haft mer än 0 poäng inför den här fighten men de har inte fått det att stämma. Trots en trupp som innehåller några riktigt bra lirare så har de inte lyckats ännu i år. Håll ett extra öga på Hesselund och Holm här.

Speltips

2 spel spelas här! Ålborg med deras galna offensiv ska enligt all logik lösa dessa linor och 8 units spelas på ht linor med följande fördelning. 6 units spelas på Ålborg ö 16.5 och 2 units spelas på Ålborg ö 17.5 första halvlek. Odds: 1.66 och 2.18.

✅ Mikkel Hansen

✅ Stor klasskillnad på trupperna

✅ Fin start på säsongen för Ålborg

✅ Lemvig har inte fått till det ännu den här säsongen

❌ Trots att Lemvig var ett bottenlag förra säsongen så löste inte Ålborg valda linor

Speltips: Ålborg ö 16.5 & 17.5 1:a halvlek

Odds: 1.66 & 2.18

Insats: 6 & 2 units

Liga: Danska Handbollsligan

Avkast: 10/9 klockan 18:00

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till