Tycker mig hittat spelvärde i mötet AIK-BP där 4 units spelas hos Bet365 till oddset 2.08.

AIK

Det har inte undgått någon hur AIK har underlevererat i år. Säsongen kommer summeras som ett fiasko där man inte alls fått ordning på saker och ting. 1-1 senast borta mot Kalmar och där ska Kalmar vara tacksamma för poängen. Andra halvlek var en en konstant press från Gnaget och att de inte åkte hem till Solna med alla 3 poäng var ett mysterium sett till chanserna som radades upp. Sen Henning Berg tog över så har vi sett en förändring i inställning i laget och faktum är att spelmässigt så har man höjt sig flera snäpp och laget arbetar mer för varandra nu än tidigare. Min analys är att de inte kommer att slåss i botten, de kommer snarare att klättra i tabellen. Oavsett det så är säsongen ett fiasko för klubben. 5 senaste matcher följer.

BP

Till skillnad mot AIK så ser det inte särskilt ljust ut för BP spelmässigt det senaste. 2 raka 2-0 förluster mot motstånd där de ska kunna ta poäng för att inte falla snabbt nedåt i tabellen. Värnamo och framförallt Degerfors ska man leverera bättre mot. Om den negativa trenden fortsätter för BP så är räddningen för fortsatt kontrakt att lagen bakom fortsätter underleverera som de gör, det är dock bara 5 poäng ner till kvalplats. 5 senaste matcher följer.

Speltips

Det AIK har visat de senaste matcherna spelmässigt talar för att det snart lossnar ordentligt för dem. Jag har svårt att se att BP tar poäng här och ser därför spelvärde i -1 Asian till oddset 2.08 hos Bet365. 4 units spelas. Insatsen tillbaka vid seger med ”bara” 1 mål.

✅ Spelmässigt så ser det bättre ut för varje match för Gnaget.

✅ BP har haft det svårt senaste 2 och trenden är nedåtgående.

✅ Henning Berg vågar ta de jobbiga besluten från bänken och spelar inte spelare pga deras namn.

✅ AIK vann mötet på Grimsta i juli med 2-0.

❌ AIK har inte direkt övertygat än så länge under säsongen.

Speltips: AIK -1 Asian

Odds: 2.08

Insats: 4 units

Liga: Allsvenskan

Avspark: 12/8 klockan 15:00

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter via denna länk

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till