God dagens, förra reken hittade hem till 1.70x när A.Fox (rangers) gjorde 1 poäng så det satt fint i kassan. I natt har jag hittat ett spel som jag tror mycket på som jag kommer att testa och det kommer att vara mellan Montreal – Detroit. Spelet: Över 6 mål till 2.15x som hittas hos Bethard, jag testar 7/10 u.

Montreal:

Ja det har vart en ”mardröms start” för Montreal in i denna säsong då Habs har spelat 10st matcher och endast vunnit 2 utav dom. Det placerar Habs på sista plats i Östra divisionen med en målskillnad på 19/34. Dom kommer att ta emot Detroit hemma i Ball Centre i natt med tre dagars vila. Montreal spelade senast på borta is mot Anaheim där de förlorade med 4-2, de kvitterade till 2-2 i andra perioden men kunde sedan ej stå emot Ducks i tredje där Troy Terry (ANA) stod för 3-2 målet, sen avslutade Sam Carrick (ANA) matchen med 4-2 i tom kasse. Montreal snittar just nu tre mål framåt /match i deras senaste 5 spelade matcher och de släpper in i snitt 3st mål /match, så kollar vi tabellen på över/under så har Montreal i snitt 5.3 mål /match så det har en tendens till att bli målrikt när de spelar. Senaste hemma matchen de spelade var just mot Detroit där de lyckades ta en stor vinst med hela 6-1 så jag tror att det kommer bli liknande resultat i natt. Senaste matchen fick Samuel Montembeault starta framför kassen när Habs ställdes mot Anaheim, där lyckades han stoppa 24 utav 26st skott vilket är helt okej. Han har spelat 2st matcher totalt med Habs och han snittar just nu på 4.06 insläppta mål /match, annars har vi Jake Allen som kanske startar i natt. Han har spelat 8st matcher med Habs denna säsong och han snittar på 2.91 insläppta mål /match denna säsong, vilket är betydligt bättre än Montembeault. Skaderapporten är väl fylld då bl.a förste målvakt C.Price fortfarande lider utav knäskada. Tveksam till start hittar vi Brendan Gallagher, det Habs har berättat är att han kommer att avgöra om han är klar för spel under uppvärmning till matchen så det återstår att se. Spelare att hålla ett extra öga på i natt är Mike Hoffman som har gjort minst 1 mål i 4/5 senaste spelade.

Detroit:

Här har vi ”rivalerna” som i natt får packa väskorna och bege sig till Ball Centre, Kanada. Förra matchen som de gästade Habs så åkte Red Wings på stor stryk med 6-1 och jag tror att man kommer vara hungriga till i natt för att ta revansch. Detroit hittar vi på en delad 7:e plats i Östra divisionen med 4/9 vinster denna säsong, de har en målskillnad på 29/31, bättre mål framåt än Habs men nästintill lika mycket insläppta mål. De senaste fem matcherna som lagen har mötts så har det blivit minst 6st mål i 4st utav dom. ”Förra gången vi spelade mot dem, så åkte vi på stryk. Det är det som fastnar i vårt huvud,” sa Blashill i Måndags. ”Våra killar tittar inte på deras historik. Det som (våra killar) har färskt i minnet är det faktum att vi fick en spark i baken förra gången. Vi bör vara redo att spela med en stor känsla av brådska.” Blashill sa att det tuffaste med att spela i Bell Center är det momentum som Canadiens får från sina fans, så han sa att Red Wings måste begränsa momentumet genom att inte ge upp flera chanser i den defensiva zonen . ”I den här byggnaden kan de vara 8-0 eller 0-8, det spelar ingen roll. I den här byggnaden är det momentum som är viktiga,” sa Blashill. ”Så du bör göra ett bra jobb för att inte ge upp lätta chanser. För varje gång du ger en chans byggs farten upp i den här byggnaden. ”Du bör veta att när du bjuder på en chans så blir det inte en tvåa och en trea och en fjärde direkt. Du måste hitta sätt att dämpa det momentumet. Det bästa sättet att göra det är att spela så mycket som möjligt och få dem att försvara sig.” avslutade coach Blashill med. Så jag tycker att Red Wings låter rätt så informerad och vet hur de ska spela i natt för att stå emot det så kallade ”Momentum” som han pratar om som det finns mycket utav i Ball Centre. Det verkar som att Thomas Greiss och Alex Nedeljkovic har fått turats om att stå varannan match i Red Wings. Senaste matchen stod Greiss mot Toronto där Red Wings föll 5-4, och Ndeljkovic stod matchen före det när Red Wings föll 2-2 (2-3) på OT mot Panthers. Thomas Greiss har just nu denna säsong spelat 5st matcher och han släpper in i snitt 3.11 mål /match. Hans kompanjon Ndeljkovic som också har spelat 5st matcher ligger nästan på samma snitt (3.27 insläppta /match). Så om de kör varannan match så bör vi räkna med att A.Ndeljkovic startar i natt mot Montreal.

Lagens form senaste 5:

för och nackdelar:

✅ Båda lagen snittar 3 mål framåt samt 3 mål bakåt
✅ Det har blivit minst 6 mål i 4/5 senaste matcherna lagen har mötts
✅ Det har blivit minst 6 mål i 4/5 senaste matcherna för Montreal
✅ Det har blivit minst 6 mål i 3/5 senaste matcherna för Detroit
❌ Bra defensiv hos båda lagen
❌ Spel på ett mål

Spel: Över 6 mål
Odds: 2.15x
Insats: 7/10 u
Spelstopp: 00:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr HÄR
Högst odds: Bethard

klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till