Godkväll alla läsare! Lite grus i maskineriet på slutet i basebollen och det är dags att skifta över till basketen. Vi kollar in mötet mellan Piratas och Vaqueros från Puerto Rico. Jag spelar Vaqueros -1,5 poäng till 1,80.

Piratas

Piratas är stabila utan att vara något absolut topplag. Man håller sig stabilt i mitten på tabellen och har 14 segrar och 11 förluster. Dock är Piratas gruppp A’s bästa hemmalag och tar inatt emot Vaqueros som är Grupp B’s bästa bortalag. Piratas har förlorat 4/5 senaste mötena i hemmaborgen med Vaqueros även om man spelat bra på hemmaplan. Holloway, Rosario, Daniels och Carmona har varit effektiva för Piratas men mot topplagen saknas ett rejält försvar och vissa av spelarna som ”ska göra det” för Piratas blir osynliga.

Vaqueros

Vaqueros de Bayamon är ligans bästa lag med endast 3 förluster på hela säsongen. Mot Piratas har man vunnit 4 senaste mötena och jag tror man har god chans igen här. Doolittle, Santiago, Uter, Duran och Davies är alla högkvalitativa spelare i denna ligan och pga att Vaqueros är så djupa i sin trupp så ger man de allra flesta lag stora bekymmer.

Speltips

Ett bra hemmalag mot ligans bästa lag och här ska det inte råda någon tvekan om vilka som skall bära favoritskapet. Jag tycker dock vi får fint värde på Vaqueros då det räcker att spela -1,5 poäng för att få 1,80x degen. 6 units investeras. Lycka till vid rygg.

För och nackdelar

✅ Vaqueros har bara 3 förluster på hela säsongen

✅ Vaqueros har vunnit 4 senaste mötena lagen emellan

✅ Vaqueros djup i truppen

❌ Piratas är grupp A’s bästa hemmalag

Spel: Vaqueros de Bayamon -1,5 poäng

Odds: 1,80

Insats: 6/10 U

Spelstopp: 02:00

Liga: BSN

Spelbolag: Betsson

Rygga spelet till bäst odds här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till