4 omgångar kvar av Bundesliga och Kiel-Göppingen i en fight där Kiel måste ta alla poäng! Min tanke betalar högst hos Bet365 och jag spelar 5 units.

Kiel

Kiel hade allt i egna händer när Flensburg hackade i sitt spel. Förluster mot Lemgo och Magdeburg gjorde att Flensburg återtog ledningen och nu är Kiel de som istället jagar igen. Det är fördel Flensburg helt klart nu med 1 poäng tillgodo och på pappret en enklare avslutning. Ekberg, Sagosen, Duvnjak, Landin mfl kommer såklart att köra på hela vägen in i kaklet så länge de har chansen. Matchen senast var ett bevis på det när Kiel besegrade Minden borta med 35-30. Fem senaste matcher följer.

Göppingen

Göppingen har en hög motivationsfaktor inför detta mötet. Laget har fortfarande chans på Europaspelet. Det som talar emot att Göppingen ska lösa den platsen är deras usla form. Göppingen har 6 raka matcher utan seger och det finns egentligen ingenting som talar för att den formen skulle vända borta mot Kiel. I senaste omgången mötte Göppingen Magdeburg hemma och gjorde 6 mål i första halvlek! 6 mål! Matchen var avgjord redan i första halvlek. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Trots att Kiel hackat det senaste i början av fighterna med 5-6 mållösa minuter så har laget lyckats göra 16 och 17 mål i första halvlek. Spelet här blir Kiel ö 15.5 mål 1:a halvlek med 5 units hos Bet365. Argument följer.

✅ Enorm klasskillnad på lagen.

✅ Kiel har världsklass avslutare på 6,7 och 9 m.

✅ Kiel är galet starka hemma och har löst 16 mål i första halvlek i 4 av de 5 senaste hemmafighterna i Bundesliga.

✅ Göppingen är ett lag som försöker anfalla i fart och Kiel kommer att bjudas på kontringar.

✅ Göppingen har usel form.

❌ Spelarna är slitna i Kiel efter 2 europaäventyr samt ligaspel i år.

Speltips: Kiel ö 15.5 mål 1:a halvlek

Odds: 1.72

Insats: 5 units

Liga: Bundesliga

Avkast: 17/6 klockan 19:00

Högst odds: Bet365

Bonus: Upp till 1250:- i spelkrediter

Hugg bonusen här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till