Dags för sjunde matchen i natt där Sabres kommer att gästa hemma hos Rangers i Madison Square Garden, New York. Det har blivit väldigt jämnt skulle jag vilja påstå när lagen har mötts då det är 5/6st inbördes möten som slutat 2-3/3-2 denna säsong så jag har kikat lite och hittat ett fint spel till bra odds som jag tänkte köra på. Spelet: Buffalo Sabres att göra över 2 mål till 1.84x odds som hittas hos Unibet, 7/10 U investeras.

New York:

Det har gått si sådär för Rangers denna säsong där man har 24 vinster och 24 förluster, och med det resultatet gör att dom ligger just nu på 5:e plats i Östra Divisionen, 6p under Boston som just nu innehar sista slutspelsplatsen i skrivande stund. Det är så roligt att följa Rangers matcher då man alltid kan förvänta sig ett fint mål från Zibanejad, en ruggigt fin assist utav Panarin eller en riktig snapshot rätt i krysset utav Buchhnevich. Dessa tre grabbar har tagit 22p tillsammans de senaste 5 matcherna vilket är underbart att se. Rangers har 12-0-3-8 på hemma is med en målskillnad på 82:61, Rangers är ett bra lag enligt mig och dom kan leverera galet med mål om dom har farten med sig så jag förväntar mig en målfylld match i natt, dom har vunnit 4/6 senaste mot Buffalo.

Buffalo:

Här är ett lag som också kan imponera på mig, Buffalo som vi vet har ju haft rena mardröms starten denna säsong där dom hade 18st raka förluster. Men sen efter det så började de vända på steken och ta hem lite vinster istället, senaste matchen t.ex där dom mötte Bruins så lyckades dom vinna med hela 6-5. Det stod dock 5-1 till Buffalo när det var mindre än 10min kvar i sista period men sen fick Bruins farten och reducera snabbt 3 mål men lyckades inte ta matchen till OT då Reinhart satt 6-4 målet i tom kasse bara nån minut efter att före detta Buffalo forwarden Taylor Hall gjorde 5-4 målet. De senaste 6 matcherna som Buffalo har mött Rangers så har Buffalo lyckats gjort minst 2 mål i alla 6 matcher och det har som sagt slutat väldigt jämnt mellan lagen då 5/6 matcherna har slutat med ett resultat på 3-2 så i natt tror jag att det kommer bli målrikt men ändå jämnt. Buffalo ligger fortfarande sist i den Östra Divisionen och har tyvärr ej chans att nå sig till slutspelet vilket är tråkigt nog, de har 13 vinster och 35 förluster vilket är riktigt dåligt får man säga men jag tror att dom kommer försöka göra de bästa utav de resterande matcherna för att hämta hem ”tröst poäng”.

Lagens form senaste 5:

För och nackdelar:

✅ Buffalo har gjort minst 2 mål i alla 6 matcher som de har mött Rangers denna säsong
✅ Buffalo kan ha kvar glöden från senaste vinsten mot Boston där de hade 5-1 ledning
✅ Rangers har släppt in 3.2 mål i snitt senaste 5
✅ Buffalo kommer vilja jaga tröst poäng då de ej kommer till slutspel
❌ Jämn match så det blir målsnålt eller så tar Rangers Buffalo med storm

Spel: Buffalo att göra över 2 mål ordinarie tid
Odds: 1.84x
Insats: 7/10 u
Spelstopp: 00:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr HÄR
Högst odds: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till