Champions League och i matchen Elverum-PSG spelar jag 6 units på en lina som i skrivande stund har högst odds 1.71 hos Speedybet. Häng med på tankarna!

Elverum

Norska Elverum spelar en rapp handboll och är ett lag som springer otroligt mycket. Trots att man ”bara” knåpat ihop 5 poäng på 12 matcher i CL så har Elverum stundtals spelat briljant handboll. Blonz, Langas, Mathe, Abalo, Pujol och Solstad är riktigt vassa avslutare. Norska ligan står still just nu och CL är matcherna Elverum behöver för att hålla tempot uppe. I den här matchen kommer de med all säkerhet försöka nyttja sin stora styrka i kontringspelet. Elverums 5 senaste matcher följer.

PSG

PSG är ett lag fullt av världsstjärnor! Mikkel Hansen, Karabatic, Kristopans, Remili är några av namnen att nämna i PSG:s starka trupp. I mål har vi världsklass i Gerard. PSG är 3:a i gruppen och det är förmodligen där de kommer sluta när vi summerar gruppen. Trots att PSG är otroligt svåra att besegra så är min känsla av att det är något som saknas i laget just nu. Den där sylvassa effektiviteten de hade i laget finns inte kvar sen Sagosen lämnade laget. Trots detta så är det ett av världens bästa klubblag! Fem senaste matcher följer.

Head 2 Head

Speltips

Ingen information ute om vilken trupp PSG åker med till den här fighten men det känns inte särskilt troligt att de åker med full styrka till den här fighten som för dem är mer eller mindre meningslös. De kan som sämst bli 3:a i gruppen och att de skulle ta sig upp på andraplatsen känns inte troligt. Jag spelar 6 units på ett 3-vägs handikapp +9 Elverum hos Speedybet. Argument följer.

✅ Elverum kommer tuta och köra på som vanligt här i offensiven.

✅ 3 möten H2H där 6 bollar har varit största skillnaden mellan lagen.

✅ Elverum har bara mäktat med 5 poäng i gruppen men har verkligen inte skämt ut sig. På hemmaplan har man förlorat med 1 mål mot Flensburg, 9 mot Kielce, seger mot Brest, 3 målsförlust mot Vardar och 10 målsförlust mot Szeged i en match där Szeged tilldelades segern med 10-0.

✅ Mer eller mindre meningslös match för PSG.

❌ Trots att linan är hög så ska vi ha med oss att PSG är ett fantastiskt handbollslag när det stämmer för dem.

Speltips: Elverum +9, 3-vägs hcp.

Insats: 6 units

Odds: 1.71

Liga: Champions League

Avkast: 2/3 klockan 18:45

Bonus: 100:- via denna länk

Högst odds: Speedybet

Rygga spelet här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till