Dags för Kristianstad att kliva in i Europaspelet och det är ingen enkel resa de har framför sig direkt med den gruppen de har hamnat i. Här följer tankarna i mötet Füsche Berlin-Kristianstad där jag investerar 4 units till oddset 1.85 hos Bet365.

Füsche Berlin

Berlin håller till i Tysklands högsta liga Bundesliga och är ett lag med gott om erfarenhet. När förra säsongen avbröts var Berlin 6:a i tabellen och det vittnar en hel del om vilken kvalitet laget besitter. Berlin var då 4:e starkaste hemmalaget i Bundesliga. I år har Bundesligaspelet startat med blandat resultat. En fin seger senast hemma mot Hannover med 31-27 ger gott självförtroende inför europaspelet. 5 poäng inspelade än så länge på 4 matcher är trots allt inte fy skam när man blandannat har mött Kiel i uppstarten av säsongen. Paul Drux, Marko Kopljar, Lasse Andersson, Hans Lindberg ska vi ha koll på i den här matchen men också såklart Valter Chrintz som lämnade Kristianstad för Berlin! En speciell match för honom! Fem senaste matcher följer.

Kristianstad

Vranjes mannar kommer från en förkrossande seger i ligan senast då man körde över stackars LUGI med 38-24. Kristianstad går bra nu och det som har varit ett orosmoment för laget tidigt på säsongen var som bortblåst mot LUGI. Kristianstad är obesegrade i ligan och inte mycket talar för att de inte ska vara i topp när slutspelet inleds. Nilsson, Einarsson, Petersen, Gudmundsson, Nyfjäll och Markus Olsson behöver spela på sin absoluta toppnivå för att kunna hota Berlin i den här matchen. En annan kille som måste leverera på topp är keepern Christensen som med största sannolikhet kommer utsättas för mängder av avslut. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Det är klasskillnad på dessa 2 trupper och Berlin kommer gå för att få absolut bästa möjliga start och gasa på från start. När Berlin mötte Malmö förra året gjorde man hela 37 mål på bortaplan och jag anser linan vara för låg här. Över 29.5 mål av Berlin spelas med 4 units på Bet365. Argument följer.

✅ Bundesliga mot Handbollsligan är enorm klasskillnad.

✅ Füsche kommer med största sannolikhet starta i rasande tempo.

✅ Oerfarna spelare i Kristianstad på den här nivån.

✅ Berlin gjorde 31 mål hemma mot Hannover i ligan senast och Hannover hade med enkelhet besegrat Kristianstad.

❌ Kristianstad kommer förmodligen dra ner på tempot i matchen så tyskarna behöver vårda sina chanser.

Speltips: Berlin ö 29.5 mål

Odds: 1.85

Insats: 4 units

Spelbolag: Bet365

Liga: EHF League

Avkast: 20/10 klockan 20:45

Hämta upp till 1250:- i spelkrediter här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till