Vi tar oss till Lidl Starligue och mötet mellan Montpeiller-Nantes där mina tankar betalar 1.75 hos Bet365. Häng med på tankarna.

Montpeiller

Montpeiller har inlett ligaspelet med 2 segrar och precis som förra säsongen så kommer de med största sannolikhet vara med och slåss högt upp i tabellen. När säsongen avslutades förra säsongen var Montpeiller på en 4:e plats och man ska kunna utmana om högre placering än så i år. Montpeillers trupp är stark och tung med spelare som Gilberto Duarte Brito, Fredric Petersson, Diego Simonet, Valentin Porte, Melvyn Richardson mfl. Extra kul för oss svenskar är såklart att Lucas Pellas ser ut att få en del speltid! Montpeillers tävlingsmatcher den här säsongen snittar än så länge 57 mål/match. Fem senaste matcher följer.

Nantes

Nantes har startat säsongen helt enligt förväntningarna. Full pott efter 3 omgångar och är det något lag som ska kunna ge PSG en utmaning i år så är det Nantes. Förra säsongen hade man andraplatsen när säsongen avslutades och matcher snittade då 57.33 mål/match. Nantes gjorde i år en fantastisk insats i CL borta mot Kiel när man spelade ut hela sitt register och vann matchen med 35-27. Nantes bör ta sig vidare från gruppspelet i CL och spelare att verkligen ha ett extra öga på i den här fighten är Auguatinissen, Trejo, Briet, Nyokas, Ovnichek och Lazarov. Fem senaste matcher följer.

Head 2 Head

Speltips

Det är 2 riktigt offensivt starka lag som drabbar samman här. Linan jag spelar är över 55.5 mål med 5 units till oddset 1.75 hos Bet365. Argument följer.

✅ Mycket stark offensiv i båda lagen.

✅ Linan har passerats i 16 av de 19 senaste mötena Head 2 Head.

✅ Alltid högt tempo när dessa lagen drabbar samman.

✅ Båda lagen behöver gå för det för att inte tappa fart mot PSG.

❌ Emil Nielsen i Nantes mål har riktigt fin form.

Speltips: Över 55.5 mål

Odds: 1.75

Insats: 5 units

Spelbolag: Bet365

Liga: Lidl Starligue

Avkast: 11/10 klockan 17:00

Hämta upp till 1250:- i spelkrediter här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till