Så var det dags för lite Champions League igen, och jag tar och kör en BB på Sporting, och hoppas att våran fina streak lever vidare!

Sturm Graz är ett Österrikiskt lag, som just nu leder sin inhemska liga, har en målskillnad på 24-12. I Champions League har man hittills förlorat de två första matcherna, och har en målskillnad om 1-3. Man har även på dessa två matcher dragit på sig 5 kort per match! Ni vet sådär lite lagom. Detta har man gjort mot lagen Club Brugge (Belgien) och Brest (Frankrike).

Sporting behöver vi väl knappast redogöra för, ifall ni följt mig och läser mina artiklar sedan tidigare. Men man leder inhemska ligan, med en målskillnad på 27-2. Medans i Champions League har man vunnit en match mot Lille 2-0 och spelat oavgjort 1-1 borta mot PSV. Jag Tycker att PSV är ett bättre motstånd än dagens Sturm Graz, och håller även Sporting som det bättre laget i kvällens möte. Sporting har på dessa två matcher snittat 2 kort per match.

Det finns faktiskt 2-3 spel ikväll som är intressanta, men jag har valt att köra på denna Bet Builder hos Unibet, där vi får 1,92x på något som jag tycker känns högst sannolikt att inträffa.

Ni kanske kan ana vart jag är på väg. Vi kommer kombinera Sporting att vinna, med att det blir över 3,5 kort i matchen. Jag förväntar mig ett Sporting som kommer vara offensiva och gå för 3 poäng, något jag också tror man har god chans att lyckas med ikväll mot Sturm Graz. Hemmalaget som älskar att bada i gula kort och tagit 5 kort per match hittills i Champions League, tror jag kommer behöva upprepa detta och få ett antal kort åter igen. Samtidigt som jag tror Sporting säkert kommer bidra med både 1 och 2 kort säkerligen, vilket bör ta oss över 3,5 kort utan för mycket problem.

Sporting som också slagit Lille, och hade flera lägen att faktiskt vinna borta mot PSV, tror jag kommer stå som segrare ikväll när matchen är över.

Jag spelar 3 units på detta.

Spel: Sporting Vinna + Över 3,5 kort i matchen
Odds: 1,92x
Insats: 3 Units
Spelstopp: Tisdag 22/10 – kl 21:00
Liga: Champions League
Bonus: 1000kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till