I natt väntas en enda match i NHL och det är mellan Toronto Maple Leafs och Tampa Bay Lightning som ska mötas för första gången denna säsong. Båda lagen ligger i Östra konferensen med samma poäng men Tampa har en match mindre spelad, och där har dom vunnit 3/4. Hemma laget Toronto har fem spelade matcher och där har man vunnit 3/5 stycken, dom fick dock smaka på en rejäl förlust natten som var när Rangers var på besök. Toronto fick inte riktigt till det i den matchen mot Rangers även fast man öste puckar på mål, den enda utdelning som kom i den matchen för Leafs var Matthews som såg till att de ej blev nollade så resultatet blev 1-4.

I natt kommer som sagt Tampa på besök då dom har påbörjat deras första roadtrip denna säsong, de inledde första borta matchen hos Ottawa Senators där det var väldigt fram och tillbaka. Först tar Ottawa ledning med 2-0 i 1:a period men i 2:a period så kommer Tampa tillbaka till 2-2, sen pendlar de fram och tillbaka då Ottawa återtar ledning 3-2 men Tampa kvitterar 3-3 men sen blir de 4-3, 5-3 och innan matchen är slut så får Tampa in tröst mål och matchen slutar 5-4 till Ottawa. I natt lirar man andra borta matchen och mot ett bra motstånd så här kan de bli tufft för Lightning att ta poäng tror jag då Toronto vill komma tillbaka från 1-4 förlust nu senast.

Jag kommer återigen inte lira på 1X2 marknaden utan ja kör på spelarmarknaden där jag testar Nikita Kucherov över 3.5 skott på mål till 1.85x pengarna återigen hos Unibet.

Nikita Kucherov leder ligan i NHL nu på flest mål där han har gjort 7st mål på 4st matcher, och han bara haglar skott på mål då han har fått iväg 22st skott på fyra matcher, och nu när han leder ligan med flest mål så tror inte jag att han kommer att släppa efter för det är ju klart att man vill fortsätta ösa och fortsätta ligga på plats nummer 1!

för och nackdelar:
✅ N.Kucherov har fått iväg minst 4st skott på mål i 4/4 matcher denna säsong
✅ N.Kucherov leder ligan just nu med flest antal mål
✅ N.Kucherov är Tampa’s spjutspets
✅ N.Kucherov har fått iväg 22st skott på mål i de fyra senaste matcherna
❌ Skott utanför mål/blockerade skott

Spel: Nikita Kucherov över 3.5 skott på mål – inklusive förlängning
Odds: 1.85x
Insats: 8/10u
Spelstopp: 01:30
Bolag: Unibet
Liga: NHL

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till