Måndagens speltips kommer från Premier League och det är mittenlaget Nottingham som tar emot bottenlaget Crystal Palace denna kväll.
Frågan är om hemmapubliken får se någon blixtrande målfest eller om lagen fortsätter vara några av de målsnålaste i hela ligan.
Faktum är att Nottinghams matcher snittar bara 1.9 mål men de kan åtminstone glädjas åt att de har det näst bästa försvaret !
Man har bara släppt in 6 mål på 7 matcher och det är bara Liverpool som slår den siffran. Crystal P hittar vi på nedflyttningsplats och det är inte svårt att förstå när man ser att de gjort minst mål av alla lag !
Förlusten av Olise till Bayern Munchen tog hårdare än vad ledningen hade hoppats på, den lille trollkarln va extremt viktig för Mateta och Ezes produktion. Nu tror jag det är hemmalaget som kommer föra matchen och skapa flest målchanser, och jag lägger in slantarna på att det är deras anfallsess och storväxte anfallare Chris Wood som kommer hamna i centrum som så ofta innan.
Chris har denna säsong gjort 4 mål i PL på dessa 7st spelade matcher, förutom det är formen på topp även i landslaget och i hans 5st senaste matcher har han hittat nätet i 4st av dom.
Bra form på Chris och nu hemmaplan mot beskedligt motstånd, tycker det finns fina chanser att han ska bli poängräddare igen och testar ett par spel där det finns bra spelvärde mot andra bolag som ger mkt lägre odds.
Lägger även ett litet sidospel på Nottinghamstraff till 8.0x med låg insats.

För och Nackdelar:
✅ Chris Wood har gjort mål i 4/5 senaste matcherna totalt och har bra form.
✅ Chris Wood är fysiskt stor och stark, bra på huvudet vid fasta situationer.
✅ Chris Wood är straffläggare om de skulle få chansen från 11m igen.
❌ Crystal P har släppt till ovanligt några farliga målchanser på bortaplan.

Spel 1: Chris Wood ö0.5 skott på mål
Odds: 1.70x
Insats: 6/10 U
Spel 2: Chris Wood målskytt
Odds: 3.20x
Insats: 2/10 U
Spelstopp: Måndag 21.00
Liga: Premier League
Bonus: 1500kr
Bolag: Expekt

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen på 1500kr.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till