Vi tar oss till Spanien där Nava tar sig an Barcelona. Jag spelar 1.85 med 3 units.

Nava

Nava är placerade på 5:e plats vilket är en bra placering för dem. Den placeringen innebär europaspel. Just det missade de förra säsongen med 1 ynka poäng och i år såklart ambitionen att lira i Europa nästa år. Nava spelar en offensiv handboll som är kul att titta på. Man kommer in här med möten mot lag som befinner sig längre ner i tabellen och detta blir säsongens första riktiga test och säsongens svåraste hemmamatch.

Barcelona

Barcelona är världens bästa lag och precis som vanligt kommer de att vinna ligan. Världsklass på varje position och det finns inget som kan hindra dem från att vinna ligan. Utmaningen för Barca är inte ligan utan CL. 2:a just nu med 2 matcher färre spelade än och med det 1 poäng mindre. Dika Mem, Emil Nielsen, Wanne, Janc mfl är några av de bästa spelarna i världen!

Speltips

Att Barca vinner här är det inget snack om! Mitt spel handlar dock inte om Barca. Jag går istället på linan ö 27.5 mål av Nava till oddset 1.85 hos Bet365. Argument följer!

✅ Barca gasar från start och det öppnar upp för lägen för motståndare!

✅ Barca snittar 31 insläppta/match i ligan.

✅ Nava snittar 32.4 gjorda mål/match i ligan.

✅ Nava har gjort minst 28 i 4 av 5 ligamatcher i år. De missade linan i premiären där de stannade på 27.

✅ Barca har släppt in minst 28 mål i 3 av 4 ligamatcher den här säsongen.

✅ Nava gjorde 31 mot Barca på hemmaplan förra säsongen.

❌ Nielsen i Barcas mål kan under perioder vara ett monster och stänga butiken helt!

Speltips: Nava ö 27.5 mål

Odds: 1.85

Insats: 3 units

Liga: Liga Asobal

Avkast: 20/10 klockan 19:30

Högst odds: Bet365

Bonus: Upp till 1500:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till