Ikväll står det NHL på schemat då det äntligen sänds matcher som är mer anpassad för vår tidzon. Det är tre stycken matcher och den jag tycker är värt mest uppmärksamhet är nämligen matchen mellan Nashville och Detroit. Hemma laget ska spela deras femte match för säsongen och kollar man poängtavlan så har dom tyvärr 0 poäng och har fått smakat förlust i alla samtliga matcher för säsongen. Borta laget Detroit ska också spela deras femte match, men dom har vunnit 1/4 och vinsten kom nämligen mot Nashville när Detroit hade hemma is men i den matchen så var Nashville hungriga på att göra mål men utan lycka, i den matchen så fick Nashville iväg 42st skott på mål och det är just det jag är inne på ikväll att man ska vara revanschlysten och få ta deras första vinst mot Detroit.

Nashville måste börja ta poäng nu om man vill komma igång, fyra raka förluster lär inte kännas bra och jag tvivlar på att dom vill ha en femte raka så tanken ikväll är full gas framåt och att dom kommer att skjuta en hel del skott så mitt spel ikväll blir Nashville över 31.5 skott på mål till 1.90x pengarna hos Unibet.

Nashville är de lag som skjuter flest skott på mål /match just nu i denna säsong och Detroit snittar 33 skott bakåt /match så suget på vinst från Nashville och hemma is bör räcka för att detta spel ska hitta hem tycker jag.

för och nackdelar:
✅ Nashville drog iväg 42st skott på mål i senaste matchen mot Detroit
✅ Nashville har förlorat alla matcher så nu måste man lägga i högre växel
✅ Nashville är de lag som skjutit flest skott på mål /match denna säsong
✅ Nashville har dragit iväg 138st skott på 4 matcher
❌ Blockerade skott eller en massa skott utanför

Spel: Nashville över 31.5 skott på mål – inklusive förlängning
Odds: 1.90x
Insats; 8/10
Spelstopp: 20:00
Bolag: Unibet
liga: NHL




Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till