I natt kommer Winnipeg att spela sin fjärde match för säsongen varav tredje raka på hemma is och inledningsvis så är man 100%-ig då man vunnit alla tre matcher och formen är otroligt bra då man gjort 10st mål framåt och endast släppt in 2st på dessa tre matcher. I natt kommer ett utmattat San José på besök som ska spela deras femte match för säsongen och här är man 100%-ig likaså fast i förluster då man inte har vunnit en enda match utav de fyra dom har spelat och formen visar 8 mål framåt och 14st i baken så det råder stor form skillnad mellan dessa lag.

Här ser jag inget annat än Winnipeg att vinna matchen då San José ska lira deras tredje match på fyra dagar(!) medans hemmalaget har haft 4 dagars vila inför matchen så det kommer vara friska ben mot mjölksyra om man säger så. Jag kommer dock inte ge mig på 1X2 marknaden för att som sagt så kan allting hända inom hockeyn så man kan bli riktigt överraskad, men något som jag står fast i är att Jets kommer vara mer pigg i benen och jag tror att man kommer spela mestadels på ett mål i matchen så jag kommer att lira på att Winnipeg Jets skjuter över 31.5 skott på mål – inklusive förlängning till 1.90x pengarna hos Unibet.

för och nackdelar:
✅ Spelet sitter i 4/5 senaste lagen mötts
✅ Winnipeg har startar säsongen med 100% vinst och man känner sig ruggigt stabila
✅ San José kommer vara trött då detta blir 3e matchen på 4a dagar
✅ San José har förlorat 4/4 matcher denna säsong så skridskorna måste väga bly inför i natt
✅ San José var de lag som släppte till 35 skott mot eget mål /match förra säsongen
❌ Många skott blockerade eller att Winnipeg skjuter mycket utanför

Spel: Winnipeg Jets att skjuta över 31.5 skott på mål – inklusive förlängning
Odds: 1.90x
Insats: 7/10
Spelstopp: 02:00
Bolag: Unibet
Liga: NHL

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till