I natt är det en hel del matcher som går av stapeln och jag har hittat ett spel som jag känner att jag måste testa då det är dessa två lag som ställs mot varandra och formen visar att det känns positivt.

Tampa Bay har hittills lirat två matcher och man har vunnit båda två med samma resultat 1-4, 4-1 vilket visar att man har 8 mål framåt och 2 mål bakåt. Motståndet har de heller inte vart nå ”fel” på då det har vart starka lag som Vancouver samt Carolina. Inom laget så har vi såklart Nikita Kucherov som leder poängligan med 5st poäng på 2 matcher, varav 4st mål och 1 assist sen på andra plats så har vi 4st som delar platsen med 3 poäng vilket är Brayden Point, Victor Hedman, Jake Guentzel samt Nicholas Paul.

Senaste matchen mot Vancouver så hade man övertaget i större del av matchen, man öste skott på mål och Nikita Kucherov gjorde matchens första mål redan i matchminut 4′ där han assisterades av D Raddysh och B.Point, andra målet kom i andra period där B.Point står för ett fint mål. Bolagen favoriserar Kucherov stenhårt på att ta 1 poäng så jag kommer att köra en betbuilder i matchen med två stycken spel och förstsa spelet blir att Båda lag gör minst 2 mål ordinarie tid och att Brayden Point gör 1 poäng där oddset för båda spelen landar på 1,85x pengarna och jag lirar hos Unibet.

Båda lagen har en fin offensiv så mål spelet känner jag mig riktigt bekväm med, båda lagen har gjort minst 2 mål i deras samtliga matcher i säsongen och Brayden Point har gjort minst 1 poäng i båda matcherna denna säsong. Borta laget Vegas har spelat 4st matcher vilket är 2 matcher fler än Tampa där dom gjort 17st mål framåt och släppt in 12st, dom tog tre raka segrar på hemma is mot Colorado 8-4, 4-3 mot Blues och 3-1 mot Anaheim och sista och senaste matchen så åkte man på 4-2 förlust utav Capitals.

Tanken bakom spelen är att Tampa kommer vara självsäker inför nattens match då man vart bekväm inledningsvis och Vegas har blivit berövad deras 3 vinst streak så man kommer vilja studsa tillbaka på vinnar spåret, sen om man kollar de senaste 5 inbördes möten mellan lagen så har båda spelen suttit i 3/5 senaste (3/5 B,Point att göra poäng 5/5 att båda lag gör 2 mål vardera), tycker att oddset är väldigt fint och dumt att inte ta vara på.

för och nackdelar:
✅ Båda lagen har gjort minst två mål i alla matcher denna säsong
✅ Dessa lag har mötts 12 matcher totalt sedan Vegas gick med i NHL och då har båda lagen gjort minst 2 mål vardera i 11/12 matcher
✅ B.Point har gjort poäng i 2/2 matcher denna säsong
✅ B.Point är med i första powerplay kedjan + 1a kedjan i laget så det finns gott om is tid och möjlighet att han skulle kunna hitta poäng i natt
❌ Vasilevskij gör briljant match och stänger igen ordentligt då han släppt in 2 mål på 2 matcher
❌ B.Point sitter på bänken när Tampa gör mål

Spel: Båda lagen att göra 2 mål + Brayden Point att göra 1 poäng
Odds: 1.85x
Insats: 8/10 u
Spelstopp: 01:00
Bolag: Unibet
Liga: NHL

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till