Lördagens speltips kommer från Premier League och det heta Londonderbyt mellan Tottenham och West Ham som börjar 13.30 svensk tid.
Det är ett hemmalag som varit extremt dominanta i många matcher och skapat massvis med målchanser men ändå inte fått så många segrar som deras xG säger. Men efter 7st omgångar ligger Tottenham ändå 9a och har en målskillnad på 14-8 och på hemmaplan har de ett målsnitt över 2 mål framåt.
Son är skadad och har missat 3st matcher irad, trots det har Tottenham gjort 7 mål framåt på dessa matcher och en spelare som hittat högformen är Brennan Johnson som jag rekat ut spel på innan. Den unga killen från Wales har nu gjort mål i 7st raka matcher (där 2st är inhopp) och flyger fram.
Självklart gjorde han mål i dagarna för Wales så de gick upp i 0-2 ledning och han byttes ut efter hl och då rasade laget ihop och blev 2-2.
Han verkar hittat sin plats i laget på högerkanten och det är nog bra för honom att Solanke, Son, Dejan och Maddison drar på sig massa uppmärksamhet av försvaret så det skapar ytor för Johnson.
West Ham ligger 12a just nu och har en målskillnad på 10-11 efter sina 7st spelade omgångar. I förra omgången innan uppehållet fick man en viktig seger när man besegrade nykomlingen Ipswich men innan dess hade man 5st raka matcher utan seger. Och man hade då blivit ordentligt uppläxade av både Chelsea, Liverpool och Man City med stora siffror.
Detta tror jag blir en match där Tottenham kommer föra matchbilden och West Ham ligger på kontringar med Bowen i spetsen. Defensivt har WH spelat upp sig och jag tror inte det blir någon storseger för hemmalaget, men jag tror det blir målrikt med fördel Tottenham och vi har en svensk (Dejan) som kommer med stort självförtroende från Sveriges matcher.
Mål i 7 raka matcher kan inte pratas bort, sen tar alla sviter slut någon gång men Johnson har gett oss fel vinster så han får förtroendet igen på ett specialspel till bra odds.

För och Nackdelar:
✅ Brennan Johnson har gjort mål i 7st raka matcher och är stekhet !
✅ Johnson må ösa in mål nu, men glöm inte att han gjorde 10 assist förra året och kom 3a i ”assistligan”.
✅ Tottenham har varit väldigt dominanta i sina hemmamatcher och bör föra spelet här med.
✅ West Ham har förlorat stort mot de stora lagen, 1-3 mot City, 0-3 mot Chelsea och 1-5 mot Liverpool.
✅ Tottenham har många offensiva stornamn som drar på sig uppmärksamhet, perfekt för den annars ”okände” Johnson.
❌ Alla sviter tar slut nån gång och har man öst in mål på slutet så kommer WH hålla koll på honom till detta derby.

Spel: Brennan Johnsson Mål eller Assist
Odds: 2.08x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Lördag 13:30
Liga: Premier League
Bonus: 1000kr
Bolag: Speedybet

Klicka här för att ta bonusen eller rygga spelet.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till