Vi kör en runda med kortspel igen! Denna gången kör jag en av mina populära ”dubbelmackor” där jag helt enkelt kombinerar två spel till en dubbel, kör även ett ”snäpp” lägre antal kort än vad jag hade gjort ifall jag kört singlar. Vilket kan vara tips inom tipsen, men jag tror att iaf en av dessa matcher, som har över 4,5 kort till 2,15x är ett fint spel rak som singel! Vilken match tror ni det är?

Match 1 – Skottland mot Portugal!
Portugal favorit att vinna sin grupp, ligger etta och har vunnit sina 3 matcher såhär långt. Skottland ligger sist, men inte på grund av brist av kämpaglöd, men för att de är upp emot såpass bra motståndare och har ändå 4-7 i målskillnad. Skottland som efter EM fått en nytändning som landslag och kämpar hårt för att ta sig vidare. Sist dessa två lag möttes delades det ut 6 gula kort!

Domaren som dömt 5 matcher hittills i Nations League har delat ut 5,8 kort i snitt såhär långt. Jag har lagt in över 3,5 kort i matchen på min dubbel!

Match 2 – Spanien mot Serbien!
Här har vi två lag som ofta är inblandade i matcher där man drar på sig kort! Lagen snittar ca 3 gula kort per match, vardera! Här finns i skrivande stund Över 4,5 kort i matchen, till 2,15x hos Unibet. Något man absolut kan singla, för här har vi ett läge där Serbien ligger 3a i gruppen, 2 poäng bakom Danmark. Vinner man här så sätter man sig rejält fint för att knipa andra platsen! Även oavgjort tror jag Serbien inte blir besvikna med, då Danmark skall försöka slå Schweiz på bortaplan. Serbien är också det lag som på hemmaplan, spelade 0-0 mot Spanien, som var stor favorit att vinna! Något som även satt Spanien i ett läge där man leder gruppen, med 7 poäng, men vill man slippa oroa sig, behöver man inte snubbla något mer utan se till att vinna inför hemmapubliken. I den matchen när dessa lag möttes sist, första rundan av Nations League, delades det ut 9 kort!! Japp, 9 stycken.

Domaren, Daniel Stefanski från Polen, har dömt 6 matcher hittills i Nations League, och snittat 6,5 kort!! Det är rätt höga siffror på alla inblandade i detta mötet. Hur tusan kan bolagen sätta 2,15x på över 4,5? Har de ingått något avtal om att chilla? Tydligen tror bolagen att Skottland och Portugal är mer troliga att gå över 4,5 kort. Men jag klagar inte, min dubbel blir ju fin när jag kan köra över 3,5 kort i matchen och enligt mig vara närmare en vinst!

Jag kör såklart ett sidospel för avrundat saldo på över 4,5 kort i båda matcherna till 4,11x men det skall ses som ”icing on the cake”! Själva tårtan däremot är alltså Över 3,5 kort i matchen, i båda dessa, som en dubbel. Det får jag till 2,23x hos Unibet! Idag höjer jag personligen även min vanliga ”dubbel-insats” till 3 units, då jag tycker detta är ett fint spel med god chans att hitta hem.

Spel: Över 3,5 kort i matchen – Dubbel
Odds: 2,23x
Insats: 3 Units
Spelstopp: Tisdag 15/10 – kl 20:45
Liga: Nations League
Bonus: 1000kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till