God dagens gott folk, gårdagens spel hittade hem då Q.Byfield hjälpte till att assistera till matchens första mål och där kammade vi hem 2.02x pengarna så nu är vi inne på 4a raka segrar, och självklart så jagar vi 5e raka i natt där jag har hittat ett grymt spel som återigen landar på 2x pengarna!

Ja, det är dags för Vegas att spela deras tredje match i serien och dessutom tredje raka på hemma is och på hemma isen har man verkligen gjort ett suveränt jobb när man vunnit båda matcherna, först 8-4 mot Colorado sen 4-3 mot St Louis så offensiven är det inga fel på. Vegas första lina har bara matat på med poäng som t.ex M.Stone, I.Barbashev, J.Eichel och S.Theodore så offensiva delen är det som sagt inga problem.

Anaheim kommer att lira deras andra match i serien och det blir dessutom deras andra på borta is, senast spelade dom mot San José och vann 0-2 där dom lyckades göra båda målen när det var knappt 10min kvar av matchen att spela. Det som är värt att nämna är att Anaheim var ett av det sämsta laget i fjol i hela NHL och likaså San José där San José låg sist i tabellen och Anaheim låg två ynka placeringar ovanför San José men däremot så släppte båda lagen in över 3.5 mål /match och Sharks hamna återigen sist i tabellen – eller ja rättare sagt först i tabellen på att släppa in flest mål /match och kort därefter återigen 2 placeringar under hittar vi Anaheim på 3.57 mål/match.

Det jag försöker på peka är att även fast Anaheim lyckades vinna 0-2 och Dostal får sin första shutout för säsongen så tycker inte jag att det är ett ”lag” att vara nöjd över att nolla för att nattens match kommer bli betydligt svårare för Anaheim och här tror jag att hemma laget kommer att lyckas göra ett x antal mål igen som tidigare och kollar man 5 senaste inbördes möten mellan lagen så har Vegas faktiskt förlorat 3/5 mot just Anaheim men man har lyckats gjort 16st mål framåt men även släppt in 16st mål bakåt och jag tror med Vegas momentum som dom besitter nu att dom kommer att vinna matchen, men jag kliver återigen på spelarmarknaden där jag anser att värdet ligger som bäst och jag testar på att Ivan Barbashev lyckas göra minst 1 poäng inklusive förlängning som hittas hos Unibet till 2x pengarna.

för och nackdelar:
✅ I.Barbashev har gjort 6st poäng i de två senaste matcherna
✅ I.Barbashev gjorde 2st poäng nu senast mot Blues
✅ I.Barbashev gjorde 4st poäng mot Colorado
✅ I.Barbashev lirar i första kedjan tillsammans med Eichel och Stone där poängen trillar in
✅ Vegas har gjort 12st mål framåt i de två senaste matcherna, offensiven flödar
❌ I.Barbashev sitter på bänken när Vegas gör mål

Spel: Ivan Barbashev att göra minst 1 poäng inklusive förlängning
Odds: 2x
Insats: 7/10 u
Spelstopp: 04:00
Bolag: Unibet
Liga: NHL

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till