Lördagens speltips kommer från SHL och det är ett bottenmöte på schemat när Hv71 och Rögle drabbar samman efter 8st omgångar.
Hv71 hittar vi på en 12e plats med målskillnaden 19-24 och verkligen blandat och gett i resultatraden.
Senast blev man besegrade av Malmö med 4-2 och omgången innan blev man första lag denna säsong att besegra omöjliga Färjestad med fina 6-3 här på hemmais. En match som man dessutom rivstartade med 3-0 efter 12 minuter där 1a linan va inblandad i alla målen.
Rögle ligger sist i SHL och har förlorat 7/8 matcher med en målskillnad på 14-27, med dom siffrorna har man släppt in näst flest mål av alla lag.
Detta blir en klassisk ”sexpoängsmatch” där seger är det enda som gäller för båda lagen. Därför tror jag det kan bli en hel del mål här för 2st försvar som verkligen inte imponerat.
Tittar man på Hv71s kedjor så är det bara 1a kedjan som håller SHL klass enligt mig. Och det är från den linan jag valt mitt spel på förra säsongens lagkapten André Pettersson. Han som öste in poäng och räddade Hv71 från att åka ur SHL nästan på egen hand.
Han hade det turbulent på försäsongen här då hans agent och klubbchefen Abbott hamnade i bråk om hans kontrakt.
Han tappade sitt C på bröstet men parterna löste konflikten och han blev kvar i laget till publikens stora förtjusning, annars hade detta lag inte varit mkt att hänga i granen denna säsong. Han spelar tillsammans med amerikanen Kero och finnen Borgström som båda visat bra form.
Pettersson har gjort 5p på 6st matcher hittills och även hunnit med att bränna en straff. Nu ska Hv71 spela hemma mot ligans formsvagaste lag och visst ska 1a linan ha bra chanser att kunna bidra offensivt igen till ett riktigt högt odds.
Ö0.5 poäng står i 2.50x på Nordicbet medans exakt samma spel står i 1.68x på Unibet ! Det skiljer alltså 82 punkter mellan bolagen och detta ska såklart synas på Nordicbet utan att blinda !

För och Nackdelar:
✅ Rögle har släppt in näst flest mål hittills av alla lag.
✅ Rögle har torskat 4/4 bortamatcher denna säsong.
✅ André Pettersson har gjort 5p på 6 matcher.
✅ André Pettersson spelar i 1a linan som gjort flest poäng i laget.
✅ Efter stort bråk mellan Andrés agent och sportchefen har de rätt ut allt och han kan nu spela mer avslappnat.
❌ Hv71 är laget som skjutit minst skott på mål hittills.

Spel: André Pettersson ö0.5 poäng
Odds: 2.50x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Lördag 15.15
Liga: SHL
Bonus: 100kr
Bolag: Nordicbet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till