Nattens rek hittade hem och nu ligger vi på 2 raka och jagar 3:e raka redan i natt. Trodde inte att Edmonton skulle öppna sin hemma premiär med 0-6 i baken, det chockerade nog alla som kollade på matchen eller såg resultatet i efterhand. Men men, Draisaitl löste 3 skott på mål så vi får vara nöjda med det.

Dags för Nashville att starta säsongen med en hemma match dessutom, och på besök kommer Dallas Stars som också gör deras premiär match. Här är jag inne på att det kan svänga rejält i matchen då Nashville’s förste målvakt J.Saros klev av senaste matchen i slutet på 1:a period med en underkroppsskada så han är tveksam till lir i natt och om det blir SWedgewood som vaktar kassen i natt så tror jag att Nashville kommer att försöka förlita sig mer på den offensiva delen genom att ”hålla det jämnt” i mål antalet då jag tror att Dallas kommer att få nån pucke i kassen i natt.

Men anledningen till att jag inte lirar Dallas vinst eller mål marknaden är för att jag såg att Nashville har värvat forwarden Jonathan Marchessault från Vegas Golden Knights och han trivs bra med att leverera puckar på mål så jag kommer att lira nattens spel på att Marchessault får iväg över 2.5 skott på mål till 1.70x pengarna hos Betsson.

Båda lagen står med 19st mål gjorde i de senaste 5 matcherna i försäsongen men Dallas har bara släppt in 11st mål under dessa 5 medans Nashville har släppt in 18st. Nashville har lirat matcher mot Tampa Bay, Carolina och Florida Panthers medans Dallas lirat mot Minnesota och Colorado. Enligt min åsikt så borde Nashville vara mer i ”match form” om jag får säga mitt då jag tycker att både Carolina och Florida har ”mer att ge” än vad Minnesota har så jag tror att man kommer vara bekväm i natt med att få pucken över motståndarens blåa linje för att sedan leverera en hel del skott på mål.

för och nackdelar:
✅ Marchessault fick iväg 4st skott på mål senaste matchen han spela
✅ Marchessault har gjort 3st mål på de 2 senaste matcherna så självsäkerheten lär finnas att fortsätta mata puckar mot mål
✅ Marchessault har S.Stamkoms bredvid sig i sin lina vilket är ett stort plus då Stamkos är en duktig spelfördelare
❌ Dallas lyckas stänga större del av Nashvilles anfall
❌ Matchessault missar kassen eller stöter på blockerade spelare

spel: Jonathan Marchessault över 2.5 skott på mål inklusive förlängning
odds: 1.70x
insats: 7/10 u
bolag: Betsson
spelstopp: 02:00
liga: NHL

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till