Fredagens speltips kommer från Nations League och det är otroligt formsvaga Bosnien som ska ta emot Tyskland som åkte ur EM i kvartsfinalen som söker revansch. Detta spår jag bli kattens lek med råttan spelmässigt. Det är ett Bosnien som inte har någon harmoni eller dagsform över huvudet taget.
De har förlorat 8/10 och 11/15 senaste matcherna, och då mot beskedligt motstånd ibland. 8 förluster irad innan man senast spelade 0-0 mot Unger där man var utspelade i stort sett hela tiden över 90 min och siffrorna slutade 63-37% boll, 20-7 målchanser och 13-1 i hörnor.
Och så utspelade mot ett Ungern som Tyskland krossade med 5-0 för bara 1 månad sedan…. Detta kommer bli en omöjlig match att vinna för Bosnien och de kommer vara tillbaka pressade från start.
Tyskland har ett otroligt intressant lag och speciellt i offensiven. Nu blev Arsenals målspruta Kai Havertz skadad i helgen och är borta från den tyska truppen i de 2st kommande matcherna. Men de har yrvädret Wirtz från Leverkusen (7 mål på 10 starter denna säsong) och Undav från Stuttgart (7 mål på 11 matcher, 3st av dom är inhopp) på topp istället.
Den formstarka Musiala som de flest minns från EM är lika given han och Pascal Gross och Kimmich bakom. Stark trupp som kommer dominera mittfältet mot ett sånt här motstånd och det blir gasen i botten direkt.
Jag väljer att syna 3st spel där jag fördelar 14u totalt, jag kan inte se hur Tyskland ska misslyckas med detta uppdrag och blir väldigt förvånad om de inte löser minst 3 mål offensivt samtidigt som man håller nollan.

För och Nackdelar:
✅ Tyskland är bättre på alla positioner och kommer dominera totalt.
✅ Bosnien har varit utspelade i nästan samtliga matcher sista året.
✅ Bosnien har 8 raka förluster innan man (orättvist) klarade 0-0 sist.
✅ Bosnien blev spelmässigt krossade av Ungern, samma Ungern som Tyskland krossade med 5-0 för 1 månad sedan.
✅ Både Wirtz och Undav har gjort 7mål var denna säsong i ligan, CL och landslaget.
❌ Tyskland kommer vara så överlägsna att de kanske tar det lugnt första 20 innan de varvar upp och då kan halvtidsspelet missa pga nonchalans.

Spel 1: Undav målskytt
Odds: 2.15x
Insats: 4/10 U
Spel 2: Wirtz målskytt
Odds: 2.80x
Insats: 4/10 U
Spel 3: Tyskland 2/2
Odds: 1.80x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Fredag 20.45
Liga: Nations League
Bonus: 1000kr
Bolag: Speedybet

Spelen på målskyttar är från Speedybet.

Spelet på Tyskland 2/2 är från Bet365.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till