Kanske tar jag en förhöjd risk, när det enbart gått 3 dagar sedan Tottenham spelade Europa League. Men De roterade en del, och slet inte ihjäl sig borta när de knep 2-1 vinsten. Vi fick push och pengarna tillbaka på det spelet, jag lägger samma insats igen, och här får vi tillbaka halva insatsen skulle det bli oavgjort, vilket är vad jag tror Tottenham får med sig skulle de inte lyckas med att vinna.

Brighton befinner sig på plats 10 i tabellen, är inte ett lag att underskatta, men samtidigt inte ett lag som slåss om topplacering i tabellen. De skapar chanser och gör mål, så som 2 mot Chelsea, fast man förlorade 4-2. Man fick 1-1 mot Arsenal, man slog Wolves 3-2, vilket visar lite på att man gör mål, men man släpper in dom också. Här tror jag Tottenham har en edge, som kommer att visa sig när det blir dags för avspark.

Tottenham leder ligan! Jag har nosat upp en statistik, som jag tycker är mycket intressant, där Tottenham leder hela ligan. Just nu när jag tog en bild från tabellen, så ligger man på 3e plats då Manchester United och Manchester City spelade sina matcher igår, så gick dessa om precis. Men jag tror efter dagens drabbning, så kommer Tottenham att toppa tabellen igen. Ni undrar såklart vilken jag pratar om, för i själva ligan ligger Tottenham på 8e plats, man har gjort 12 mål, släppt in 5, på 6 spelade matcher. Brightons motsvarande statistik är 10 mål gjorda och 8 insläppta.

Skott på mål, är den tabellen där Tottenham låg etta före gårdagens matcher. Nu ligger man 3a med 45 hela skott som varit ”On Target”! Det är riktigt imponerande, och något som jag tror man kommer fortsätta med. Detta är också något jag ser ger utdelning, för den form som Tottenham nu befinner sig i, så kommer man otroligt motiverade, och nöjer sig inte med annat än 3 poäng, då man vill ta och kila fast sig i toppskiktet av ligan. Vinst här och man är genast uppe på top 5 igen!

Man har inte förlorat en match på senaste 5 matcherna, faktum är att man vunnit, och före dess så vart förlusten med 1-0 mot Arsenal samt 2-1 mot Newcastle. Matcher som inte alls antyder att man spelat dåligt, snarare tvärt om, men inte fick med sig resultatet.

Nu är ni säkert trötta på statistiken och formen, vad är då spelet? Jag kommer köra på Asian marknaden åter igen, ingen är förvånad.

Just nu får vi exakt 2,00x på Tottenham -0,25 Asian hos Bet365. Det innebär att vid vinst, vinner vi, och vid oavgjort får vi halva insatsen tillbaka. Skulle Brighton vinna, är det såklart förlust, men jag tror vi kommer se Tottenham gasa på, för att jaga seger och 3 poäng. Frågan blir om Brighton kommer kunna avvärja detta, och i så fall tror jag de skall bli glada om de ordnar oavgjort. Eftersom vi får halva insatsen tillbaka vid oavgjort, kör jag 5 units, för enligt mig är det OK att förlora hälften, 2,5 units, för möjligheten att få 2x vid seger! Spelet känns mycket bra med utgångsläget vi har idag.

Spel: Tottenham -0,25 Asian
Odds: 2,00x
Insats: 5 Units
Spelstopp: Söndag 6/10 – kl 17:30
Liga: Premier League
Bonus: 1500kr
Bolag: Bet365

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till