Lördagens andra speltips kommer från Premier League och det är titelfavoriten Manchester City som tar emot Londonlaget Fulham som sett intressant ut denna säsong. Man City kommer till denna match efter att spelat Champions League på bortaplan mot Bratislava och joggade hem en 4-0 seger på bortaplan som inte borde tagit för mycket på krafterna. I ligaspelet står man på raden 4-2-0 med en målskillnad på 14-6 och jagar ledande Liverpool.
Självklart kommer Man City dominera denna match men man får klara sig utan 2st mittfälts herrar av yttersta världsklass.
KdB och Rodri är borta och då har hemvändaren Gundogan fått mer speltid och axlat ansvaret som pådrivare på mittfältet istället.
Nu tar man emot Fulham som har riktigt bra form och bara förlorat 1/6 matcher denna säsong, och det var tack vare ett sent 1-0 mål av United på Old Trafford i premiären. Fulham sliter som djur i försvaret och med ESM invärvad från Arsenal så har de tagit ytterligare ett kliv denna säsong.
Kan man rå på City och Haaland? Nä tror inte det, men man kan stå emot länge och Haaland kommer få mkt bevakning vilket lämnar ytor för andra.
Här väljer jag att spela ö1.5 avslut från Gundogan, ett spel han löst i alla matcher hittills som han startat och senast i CL gjorde han 1-0 målet efter 8 minuter vilket kan ge en liten boost som hjälper detta spel idag.
I han senaste matcher ser han siffror ut såhär:
Bratislava: 3 avslut på 90min. ✅
Newcastle: 2 avslut på 66 min.✅
Arsenal: 2 avslut på 90min.✅
Inter: 3 avslut på 45 min.✅
Brentford: 2 avslut på 90min. ✅

För och nackdelar:
✅ Gundogan har fått mkt mer offensivt ansvar när KdB och Rodri är skadade.
✅ Gundogan har löst detta spel i 5/5 matcher trots att det va kort speltid mot Inter och Newcastle.
✅ Man City borde dominera denna matchbild och skapa massor av målchanser.
✅ Fulham har bra form och kan stå emot ganska länge om City är trötta från CL matchen på bortaplan i Tisdags.
✅ Gundogan gjorde 1-0 målet efter 8 minuter sist i CL, bra boost för självförtroendet och kanske gör att han vågar skjuta ännu mera.
❌ Får City utdelning tidigt så minskar anfallslusten och det blir mer fokus på att döda tid ifall de har ex 2-0 i halvtid. Och vissa spelare kanske även byts ut för att få vila som spelade i CL i veckan.

Spel: Gundogan ö1.5 avslut
Odds: 1.71x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Lördag 16.00
Liga: Premier League
Bonus: 1000kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bousen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till