Jag är faktiskt nervös, för nu går jag alltså för 10e spelet i ordningen, på Sporting! Det vore något speciellt att sätta 10 raka spel på ett lag såhär. Vi hoppas att känslan och spelet är med oss, så som det varit tidigare.

Det blir lite att upprepa samma goda saker, när man skall skriva om Sporting igen. Men nu är man tillbaka till hemmaplan, efter en tur ute i Europa mot PSV, där man fick med sig 1-1 i en match som hade sina chanser till att få med sig även en vinst.

Nu tar man emot Casa Pia, ett lag som just nu med 7 matcher spelade, finner sig på 8e plats i ligan. Man har gjort 6 mål, släppt in 9. Man är inte en toppklubb i Portugal, men man är inte botten heller. Däremot är det sådan skillnad på ”the big three” (plus Braga), som återkommande är de överlägset bästa lagen i ligan.

Casa Pia har vunnit 2, förlorat 1 och spelat 2 oavgjorda på senaste 5 matcherna. Det är som sagt inte mycket att orda om här, man förväntas göra sitt bästa i att försvara mot ett otroligt formstarkt, och hemmastarkt, Sporting.

Jag undviker för stora bilder att bifoga artikeln, men ni som har appar som flashscore kan ju själva se hur galen form Sporting har.

Sporting har efter 7 matcher i ligan, 25 mål gjorda och 2 mål insläppta! Som ni också vet gör man också mål i båda halvlekarna i 6 av de 7 matcherna. Mer kul att nämna, är att förra säsongen när man mötte Casa Pia på hemmaplan, vann man med 8-0!! Jag kommer denna gång kombinera mitt ena spel, med att Gyökeres har minst ett skott på mål. Han har ett snitt i ligan om 2,3 skott på mål hittills, och i regel blir det ju mål av dom. Men jag tänker inte ta för höga risker, utan jag vill hålla mig på marken med ett väl grundat spel.

Därför blir spelet Sporting att göra mål i båda halvlekarna, samt Viktor Gyökeres Över 0,5 skott på mål. Detta får vi för 1,70x på Bet365, och jag kommer köra 4 units denna gången. Sitter den, så har vi satt 10 raka spel på Sporting! Pirrigt och spännande! Vore en kul milstolpe att sätta.

Spel: Sporting göra mål i båda halvlekarna + Viktor Gyökeres Över 0,5 skott på mål
Odds: 1,70x
Insats: 4 Units
Spelstopp: Lördag 5/10 – kl 21:45
Liga: Liga Portugal
Bonus: 1500kr
Bolag: Bet365

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till