Lördagens lunch-match, eller vad skall man kalla den som börjar 13:30?

Jag fortsätter med mina asian-spel, då jag förväntar mig ett lag att föra matchen, och med tanke på formen och deras motivation att fortsätta plocka 3-poängare just nu, så känns detta riktigt bra på förhand.

Crystal Palace är det som tar emot på hemmaplan. Man har verkligen inte fått den start på säsongen som man hade velat, och befinner sig just nu på 18e plats och under nedflyttningsstrecket.

Man förlorade senaste mot Everton, och har på senaste 5 matcherna, utöver förlusten mot Everton, spelat oavgjort och vunnit en, mot QPR. Vinsten mot QPR var i EFL Cup, mot ett championship lag. Som ni kan se, är inte Crystal Palace i någon självsäker form, och just självsäkerheten, den är inte på topp.

Liverpool däremot, kommer med en form, och en självklarhet, som är svårt att blunda för. De leder ligan just nu, med 1 poäng före Manchester City. Detta är ett försprång som de mer än gärna utökar, skulle de få chansen. Vilket börjar med att vinna matcherna.

Senaste 5 matcherna, är enbart vinster, och som ni kan se gör man det i regel med mer än 1 mål! Man har Salah och Diaz i glödhet form, Jota som blir mer och mer självklar i sitt spel, samt Nunez som faktiskt gör riktigt bra prestationer ofta som inhoppare från bänken denna säsong.

Mitt val är enkelt, jag spelar Liverpool -1 Asian, vilket ni kanske börjat vänja er vid nu. Det innebär att vi får vinst ifall Liverpool vinner med 2 mål, eller mer såklart, men också att vi får insatsen tillbaka ifall de vinner med enbart 1 mål. Jag räknar med ett offensivt och spelglatt Liverpool, som även vid en ledning kommer fortsätta skapa chanser. Skulle man även byta av spelare så kommer hungriga Nunez bl.a. in som vill slåss om en startplats, alltså ser jag detta som god chans att sitta. Kör 5 units.

Spel: Liverpool -1 Asian
Odds: 1,86x
Insats: 5 Units
Spelstopp: Lördag 5/10 – kl 13:30
Liga: Premier League
Bonus: 1500kr
Bolag: Bet365

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till