Jag bara måste upprepa detta spel, när vi av helt outgrundliga anledningar ser oddset öka från gårdagens 1,65x, till just nu i skrivande stund 2,03x!!

Det gäller matchen borta mellan Ferencvaros och Tottenham. Orsaken till att oddset stigit, kan vara för att man i Tottenham kommer rotera en del, samt dras med ett par skadade spelare, men Ferencvaros måste anses vara ett av de svagare (sämre) lagen i Europa League denna säsong.

Någon som med största absoluta sannolikhet kommer att vara med i startelvan denna gång, och få mer chans att visa upp sig är Tottenhams svenska talang Lucas Bergvall. Det skall bli kul att se mer av honom, han har vid tillfällen visat riktigt bra egenskaper och förmåga de tillfällen han fått chansen, och jag tror detta är en perfekt match för honom att göra avtryck i.

Lucas Bergvall

Skadelistan hos Tottenham är dock inte så mycket mer annorlunda än inför matchen mot Manchester United. Nu är såklart United ett lag i kris, som även tog ett rött kort hyfsat tidigt, men övriga lag Tottenham mött hittills i säsongen är alla mycket bättre än dagens motstånd. Som vanligt skall vi inte underskatta någon, för Ferencvaros är laget som toppar den Ungerska inhemska ligan, och kommer såklart göra allt de kan för att ge Tottenham en match. Däremot har Tottenham spelare av högre kaliber att rotera med, som i Lucas Bergvalls som jag nämnt, där jag tror vi får se en offensiv från Tottenham, med en glödhet Solanke i spetsen, och förhoppningsvis Kulusevski på kanten, men där går ryktena om att Brennan Johnson och Timo Werner kommer få chans från start. Det återstår att se, men om det är orsaken till att vi får 2,03x på mitt spel, så är jag mer än glad!

Spelet blir helt enkelt Asian-marknaden igen, som sagt tittade jag redan igår på dessa matcher, och la till och med en dubbel som ni vet jag gillar, med just detta spelet, till 1,65x. När jag sedan idag såg att det ökat till runt 2.00x så blev det omedelbart ett singelspel, med min form av maxbet som är 5 units, speciellt när mitt resonemang är att Tottenham SKALL vinna, och att jag attraheras då av att få 2x mina pengar, men insatsen tillbaka ifall de enbart vinner med ett mål.

Spel: Tottenham -1 Asian
Odds: 2,03x
Insats: 5 Units
Spelstopp: Torsdag 3/10 – kl 18:45
Liga: Europa League
Bonus: 1500kr
Bolag: Bet365

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till