Bundesliga och 4 units spelas hos Bet365.

Eisenach

Eisenach, ett lag av modell sämre kvalitet i Bundesliga. De klarade sig kvar förra säsongen med 4 poäng ner till nedflyttningsplatsen. De kommer med största sannolikhet få kriga för sin överlevnad även den här säsongen. Eisenach har inlett säsongen med 2 förluster och 1 seger och försvarsspelet har verkligen mer att önska!

Flensburg

Flensburg har fått en otroligt fin start på säsongen och har full pott efter 3 fighter, med det så toppar de ligan med 1 match mindre spelad än lagen bakom. Att de har 3 segrar är inget överraskande men oj vilket fint flyt de har haft i spelet där de kommer i våg efter våg och målen bara haglar in från en trupp av världsklass!

Speltips

Här ser jag inget annat än att Flensburg kör över motståndet! Man förlorade här förra säsongen men det var i en situation där ligan mer eller mindre var färdigspelad och Flensburg hade inget att gå för. Det är inte situationen idag så 4 units spelas på Flensburg ö 33.5 mål till oddset 1.75 hos Bet365.

✅ Eisenhachs försvar har inte rosat marknaden första 3 matcherna. 35,28 och 41 insläppta ger ett snitt på 34.6 insläppta mål/match.

✅ Flensburgs offensiv har varit grymt bra första 3 med 37,39 och 42 mål gjorda vilket ger oss ett snitt på 39.33 gjorda mål/match.

✅ Pytlick i Flensburg är en av världens bästa skyttar!

✅ Enorm kvalitetsskillnad på trupperna.

❌ Någon gång kommer det såklart hacka offensivt, är det idag det sker för Flensburg?

Speltips: Flensburg ö 33.5 mål

Odds: 1.75

Insats: 4 units

Liga: Bundesliga

Avkast: 27/9 klockan 20:00

Högst odds: Bet365

Bonus: 1500:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till