Vissa spel blir lite till favoriter, och när de sitter och laget har formen, så måste man fortsätta spela på det. Ni som följt Jimmy en längre tid vet ju att han har ett par olika speltyper som liksom blivit ”hans grej”. Exempelvis Skott på Mål, Hörnor och Kebab Över/Under 500g. Ja ni fattar!

Jag fick kolla tillbaka i min spread, för det var först nu jag reflekterade på det. Att av de senaste 6 spelen på Sporting har 3 av dem innehållit sporting att vinna eller måla i båda halvlekarna. Alla har suttit! Men det är inte så konstigt att det blir spel som återkommer, för tittar vi på statistiken, så har ju Sporting gjort mål i båda halvlekar i 5 av de 6 matcher de spelat hittills denna säsong (5 ligamatcher och 1 cupmatch).

Här snackar vi form! Bilden visar senaste 5 ligamatcherna hittills. Självklart är motståndet av varierande kvalité, men FC Porto är ett topplag i Portugal och kanske jämförbart till viss del med dagens motstånd Lille.

Men hur ser det ut för Lille då? Faktiskt inte jättebra. Deras form har varit svajig, och de har ju fått kvala sig fram till denna del av Champions League nya format. Något de lyckades med, men det var faktiskt lite snubblande, där man förlorade borta mot Slavia Prague, men gick vidare tack vare hemmavinsten. Senaste 2 matcherna har man förlorat mot PSG och St.Etienne. PSG kanske vi kan förstå, men St.Etienne var en match som de på förhand var favoriter till att vinna. Till saken hör att man saknar flertalet spelare pga skador, startspelare i försvaret bl.a. Man kommer inte kunna ställa upp med sin bästa elva, och bänken är inte väldigt djup den heller. Man kommer få det otroligt tufft vill jag påstå, att ta med sig några poäng från denna matchen borta mot Sporting.

Något ni kanske märkt är att Jimmy redan tipsat om 2 spel i denna matchen i våra kanaler och på facebook. Jag hoppas ni hann ta till fasta på de, då han är helt rätt ute, med både över 1,5mål av Sporting samt att Viktor Gyökeres göra mål fanns till otroliga 2,37x! Fråga mig inte vad bolagen rökte den dagen. Så vad är det då som jag rekat och tänkt tipsa om? Ni har säkert räknat ut det baserat på hur jag inledde denna artikel. Sporting göra mål i båda halvlekar såklart!

När jag såg att den stod i 2,62x blev jag smått fnittrig och glad. Roliga är att den flugit under radarn då den fortfarande i skrivande stund står i detta otroligt fina odds. Självklart är detta högre risk än över 1,5 mål. Men när Sporting inte vet vad att avvakta betyder, utan kör från första avspark, och löst linan i 5 av 6 matcher hittills denna säsong, då måste vi syna detta. Jag lägger 2u på detta spelet.

Spel: Sporting att göra mål i båda halvlekarna
Odds: 2,62x
Insats: 2/10 Units
Spelstopp: Tisdag 17/9 – kl 21:00
Liga: Champions League
Bonus: 1500kr
Bolag: Bet365

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till