Det blir en favorit i repris, för när vi får dessa odds, tills dessa förutsättningar, så måste vi ta till vara på tillfället!

Minns ni sist när jag skrev om Barcelona?

Barcelona att vinna finner vi till 1,70x i skrivande stund. Vilket jag ändå tycker är ett fint odds. Jag tänker dock ta med Barcelona att få över 3,5 hörnor. De snittade 6,3 hörnor per match förra säsongen, och hittills inte varit sämre med ett snitt om 6,5 hörnor efter inledande matcherna.

Rayo Vallecano – FC Barcelona La Liga 27/8

Nu efter 4 matcher spelade så står hörn-snittet på 7,3 och Barcelona att vinna står just nu i skrivande stund på 1,83x hos Bet365. Jag tycker det är på tok för generöst odds egentligen, och det är då man måste slå till! Ni som såg förra spelet på Barcelona vet nog vad jag har kokat ihop.

Girona som gjorde en mer eller mindre dunder-säsong förra säsongen där man även överraskade Barcelona med två 4-2 vinster, har haft en svängig start som ni kan se i bilden ovan. Man är ett offensivt lag som vill ha bollinnehav. Man har gjort sina mål mot Osasuna och Sevilla, men jag anser att det är sämre lag helt enkelt. Nu ställs man mot ett Barcelona som både vill ha revansch, men också är i en helt otroligt stark form! Tilläggas bör att Girona om 3 dagar skall spela mot PSG i Champions League, vilket kan komma spela in i hur de väljer att matcha sina spelare, då man bör prioritera den matchen kontra att ta ut sig helt mot ett starkt Barcelona.

Ovan har vi alltså Barcelonas senaste matcher i ligan. 7-0 krossen är smått historisk. Barcelonas trio i anfallet har alla producerat både mål och assist till varandra. Jag pratar om Raphinha, Lewandowski och Yamal, som alla tre är glödheta just nu! Men skall inte Barcelona också spela Champions League? Jodå, men dom har lyxen att de spelar sin match först om 4 dagar, och de möter Monaco. Självklart skall det inte avfärdas helt, men vad har Barcelonas manager sagt inför matchen? Jag citerar:

We’ve won four games in a row, and we have to keep going. I know it will be complicated because Girona play really well. It’s a match at the highest level, Champions League level, and we’re playing away. But we are confident because we have quality.
But we know how we have to play, and I’m sure the players will deliver.

Hans-Dieter Flick – Barcelona Manager

Som jag ser det tänker inte Barcelona lätta på gasen, utan gå in för att ta 3 poäng och skapa sig ett trevligt litet gap mellan sig själva och Real Madrid som haltat något i jakten på liga-titeln.

Så jag lutar mig mot statistiken och formen, sätter ihop Barcelona att vinna med att de också ordnar över 3,5 hörnor, exakt samma som sist när vi spelade på dem. Det ger oss ett odds just nu på 2,50x hos Bet365! Jag kör 3u igen för fjärde gången på spel i spanska ligan.

Spel: Fulltid Barcelona + Barcelona Över 3,5 hörnor
Odds: 2,50x
Insats: 3/10 Units
Spelstopp: Söndag 15/9 – kl 16:15
Liga: La Liga
Bonus: 1500kr
Bolag: Bet365

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till