Medans Nations League avrundar blickar vi mot EFL Trophy och Wrexhams match mot Salford City. Här känns det som vi får mycket fint värde på hemmalaget och det måste vi ta till vara på såklart!

EFL Trophy, är det allmänna namnet på en engelsk fotbollsturnering för fotbollsklubbar i de två lägre divisionerna i The Football League. Här finner vi alltså Wrexham just nu i League One och Salford City i League Two.

Jag kommer sikta in mig på formen och det som gör att jag spelar på Wrexham för den som inte följer laget.

Wrexham har börjat otroligt bra, och verkar bara blivit bättre ihop med sin uppflyttning till League One, där man kommer sikta på att gå upp till The Championship. Medans Salford City är i League Two och är väl ett mitten-lag, men har inte alls fått ut något bra än så länge.

Wrexham Har hållit nollan senaste 4 matcherna. Formen på hemmaplan är otroligt stark med 8 vinster och en oavgjord av de senaste 9 matcherna på hemmaplan. Salford på andra sidan, har vunnit 1 match av sina senaste 8 matcher man spelat.

Vidare så har Wrexham ett otroligt högt målsnitt där man hittills gjort 3 mål i snitt per match på hemmaplan denna säsong.

Det finns faktiskt flertalet intressanta spel på denna match, men Wrexham skall vinna, helt klart och jag har valt ett Asian-spel där jag finner ett fint värde till 1,96x.

Spel: Wrexham -1,25 Asian Handicap
Odds: 1,96x
Insats: 5/10 Units
Spelstopp: Tisdag 10/9 – kl 20:30
Liga: EFT Trophy – England
Bonus: 1000kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta 1000kr bonus.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till