Det dök självklart upp fler Odds Boost som vi måste syna i Nations League!

Förra reken så hade vi en 2,75x och en 3,25x, där vi satte en av två, och var otroligt nära full pott! Men vinst oavsett och om man tagit erbjudandet om bonus på ComeOn så har man en god start mot omsättningskravet. Därför fortsätter vi med att syna deras Odds Boost där vi finner att dom åter igen erbjuder oss ett bra värde på spelen som vi valt.

Kombo på Sverige och Spanien

Förra omgången så svek Spanien inte bara oss, men i princip alla som följer fotbollen, när de enbart blev 0-0. Men man får inte dra för snabba växlar, Spanien spelade mot ett mål, och hade över 20+ målchanser, med flera som var riktigt bra! Även en straff borde de fått med sig, men det var inte deras dag. Jag ger dom en ny chans, nu mot Schweiz, då dom bör vara extra taggade att se till att få med sig 3 poäng och en vinst från denna omgång av Nations League.

Sverige Möter Estland och här ska det inte råda några tvivel om vad som förväntas. Sverige behöver jobba på försvaret, men anfallet börjar finna varandra och vi såg det i förra matchen hur Gyökeres och Isak fann varandra och skapade lägen och mål. Hoppas inte ni missat Jimmys rek på just den matchen där han funnit ett otroligt bra värde till 5x!

Maxbet ComeOn tillåter på denna är 100kr, vilket vi såklart lägger och tackar för 2,50x vilket är riktigt bra odds åter igen med förutsättningarna inför matcherna.

Odds Boost på Sveriges match mot Estland

Andra spelet är en Odds Boost på Sveriges match mot Estland, där de ger oss 1,70x på att Sverige vinner, samt Alexander Isak gör mål.

Det är inte mycket att orda om här, för ni som såg förra matchen mot Azerbajdzjan vet också att Isak gjorde 2 mål, och lät Gyökeres ta straffen för 3e målet. Gyökeres visar gång på gång hur rörlig han är och skapar mycket av lägena och delar med sig av bollen till spelare som får det bästa läget. Det såg vi när han spelade fram Isak till båda målen i förra matchen. Jag tror vi kommer se en liknande matchbild, där Gyökeres kommer ordna flertalet lägen åt Isak, som gladeligen kommer lägga bollen i nätet! Därför måste vi tacka och bocka när vi får 1,70x i odds på denna kombination.

Här tillåter de att man lägger 200kr som maxbet, och det är exakt vad jag gör!

Dessa spel är alltså Odds Boost som ComeOn erbjuder, och det är perfekt för att omsätta bonus, eller enbart plocka lite extra vinster på spel med goda värden. Vi blir såklart otroligt glada om ni använder vår länk för att komma till ComeOn och skapa era konton, vilket visar att ni uppskattar de spel vi tipsar om.

Spel: Odds Boost Nations League på ComeOn
Odds: 2,50 & 1,70
Insats: Begränsat till Max 100kr respektive 200kr per spel
Spelstopp: Söndag 8/9 – kl 20:45
Bolag: ComeOn

Klicka här för att rygga spelet eller hämta 500kr bonus.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till