Söndagens speltips kommer från Nations League och jag har hittat en riktigt fin högoddsare från matchen mellan våra svenska krigare och Estland.
Det är omgång 2 i gruppen och i första matchen vann Sverige med 3-1 borta mot Azerbadzjan i en händelserik match.
Hemmalaget missade kanonlägen och brände även en straff vid 0-0. Men det va det som krävdes för att Sverige skulle vakna och framförallt Isak och Gyökeres som tillsammans avgjorde matchen helt på egen hand. Isak 2 mål och fixade en straff. Gyökeres 2 assist + 1 straffmål.
Det nykomponerade laget med Isak, Gyökeres, Elanga, Dejan, Cajuste måste få tid att spela ihop sig men det såg verkligen intressant ut i andra hl när målen rullade in på löpande band och det fanns ännu fler målchanser. Gyökeres är en av de hetaste anfallarna i Europa och nätar varje match, men i landslaget visade han att han är en lagspelare när han drog iväg i en omställning, gjorde bort sin gubbe på kanten och serverade Isak öppet mål till 1-0.
Några minuter sedan va han strax över mittlinjen när han såg Isak ta en löpning mellan mittbackarna och serverade en perfekt slagen djupledsboll som Isak chippade över målvakten iskallt. Nu är det kanske ingenting som förvånar alla Gyökeresfans för tittar man på hans senaste 2 säsonger så har han gjort assist i snitt var 3e match han spelat och hans imponerande målskörd ska vi inte ens prata om.
Perfekt för honom att Sverige nu har fler starka namn som försvararna måste koncentrera sig på och även om Viktors namn finns i många tidningsrubriker så är Isak ändå den stora stjärnan som får mest fokus.
Estland inledde mot Slovakien på hemmaplan, en match där man förväntade sig en bortaseger men den satt långt inne trots enorm dominans av Slovakien. Estland hade absolut ingenting att sätta emot och det va bara tidsfråga innan 0-1 målet skulle komma.
6-26 i målchanser, 1-7 i hörnor, 0-2 i stolpe/ribba och 2-6 skott på mål. Estland va riktigt bleka och även om Sverige inte är lika bra som Slovakien totalt sett så kan vår offensiv verkligen matcha deras.
Jag förväntar mig att Sverige på hemmaplan kommer dominera från början till slut även om vårat försvar såg RIKTIGT dåligt ut i förra matchen, det är dock inget som påverkar detta spel jag valt ut. Jag brukar väldigt sällan lägga mellan/högre insatser på höga odds men här tycker jag det är befogat att höja litegrann med tanke på det förväntade matchbilden och hur het Gyökeres är för tillfället !

För och Nackdelar:
✅ Gyökeres är stekhet och levererade 1 mål och 2 assist i förra matchen.
✅ Sverige är offensivt klasser bättre än Estlands defensiv.
✅ Sverige kommer dominera matchen och skapa massor av målchanser.
✅ Jag tror varken Isak eller Viktor kommer bytas ut då de behöver speltid ihop i det nya anfallet.
✅ Målskillnad kan bli viktigt i gruppen och därför kommer Sverige fortsätta framåt även vid ev 2-0 ledning.
✅ Senaste två säsongerna har Viktor snittat en assist i varje 3e match.
❌ Estland kommer backa ner i knät på målvakten som man gjorde mot Slovakien och då är det inte lätt att ösa in mål för Sverige.

Spel: Viktor Gyökeres ö0.5 assist
Odds: 5.0x
Insats: 5/10 U
Spelstopp: Söndag 20.45
Liga: Nations League
Bonus: 1000kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att hämta bonusen på 1000kr

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till